Sivut

25.8.2012

Mistä on nätit lahjat tehty?

Tulin tuossa pari tuntia sitten kotiin kaveri pariskunnan tupareista ja oli kyllä niin mukavaa ja letkeetä, että viihdyin oikein hyvin ihan limulijalla, kun autolla matkassa olin (kiitos isäntäväelle).
Itse julhista en ajatellut nyt höpistä enempää, vaan esittelen teille mielestäni oikein kelpo tuparilahjamme, jonka tänään kasailin.

Mä rakastan lahjojen paketoimista ja laittamista ja usein teenkin tällasia kauniita sellofaanhässäköitä, ihan vaan siksi, että lahjoista tulee silloin mielestäni paljon kivempia, kun itse paketti on jo niin ihana, ettei sitä raaski heti edes avata. Olisi ihanaa,  jos lahjojen paketointia tähän tyyliin voisi harrastaa jossain, hehe. Onneksi näitä tilaisuuksia koittaa kuitenkin aika usein. Parin viikon päästä on kummitytön synttäritkin, pääsee kummitäti paketoimaan lisää!

tämän iltainen paketti sisältää siis pienen viherkasvin emaliruukussa, 2 finmarin tuikkulyhtyä tuikkuineen, vaahtokarkkeja ja servettejä. Lahjasta saa ihan mukavalla budjetilla tosi nätin ja näyttävän. Joku taisi juhlissa kommentoidakin, että ihan kuin häälahja. Hih, miksipä ei! Tuohon vielä joku ihana skumppapullo, niin menisi mainiosti sellaisestakin.

Tärkeintä tässä lahjassa oli nimenomaan tämä lila väri minkä pohjalta lähdin lahjaa rakentamaan, koska tiesin sen sopivan isäntäpariskunnan kotiin. Siinä sitten kiertelin muutamia kauppoja ja keräsin kaiken tarvittavan :).

Tässä tulee pieni kuvaesittely:

Kasvi tässä ennen paketointia. Piti olla tarkkana etten ruttaa sitä ihan lyttyyn. Pahvista ja uunifoliosta saa nätin pohjan lahjalle.
Kauniin lahjan ja paketin rakentamisessa yksityiskohdat on tärkeitä. Nämä lasikivet lähti mukaan eurolla, mutta antavat ihanan ja tärkeän lisän lahjaan, kun peittävät tylsän mullan.
Karkit on kiva pieni koristetäyte lahjaan, niitä kun löytyy ihan joka lahjaan sopivia!
Lambilla on tullut kauppoihin näin herkullisia servettejä ja mielestäni servetit onkin  loisto osa tuparilahjaa, niitä kun kotona tarvitaan aina! 
Lisää yksityiskohtia, jotka viimeistelee koko juhlapaketin. Lilat lahjanarut tietysti teemaväriä mukaillen ja hopea seassa tuomassa hieman juhlaa.
Valmista! Tässä paketti kasassa kokonaisuudessaan.


Itse maalattu kortti on kiva ja persoonallinen ja viestii lahjan antajasta.
Kukkaset tuo pakettiin herkkyyttä ja sitä viimeistelyä.
Näin helppoa se on!

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtava!! Ihana!! Sä olet niin kekseliäs. Mä laitan tän idean muistiin :-)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva vinkki oli tämä! Sillon tällön sattuu tilanteita kun lahjan keksiminen on tosi vaikeaa mutta näitä konsteja mukaillen lahjonnasta voi tulla vähän hauskempaa :)

    VastaaPoista