Sivut

14.8.2012

Anselmi sydän Casio mini

Tein pari viikko sitten asokselle tilauksen ja tänään vihdoin sain pakettini kotiin, kiitos postimiehen, noin viikon myöhässä! No hyvää kannatti odottaa, sillä paketistahan paljastui aivan ihana uusi Casion kelloni <3! Rakastan tätä pikku vempelettä jo nyt suuresti ja aion tehdä tästä parhaan kaverini, joka herättää mut uskollisesti aamulla ja kertoo pitkin päivää onko kiire vai ei!

Kello on niin söpö, että se menee ihan korusta. Kerrassaan suloinen ja ah niin ihanan retro! Kyllä nyt kelpaa. Voin kyllä suositella tuota asosta. Tukeuduin jo heidän asiakaspalveluunsa kun pakettia ei kuulunut ja se oli näppäristä näppärintä, sillä asiakaspalvelu toimi reaaliajassa twitterissä (mut löytää twitteristä @mannaelisa :)!). Ja mikä parasta asos toimittaa paketin Suomeen ja moneen muuhunkin maahan ilmaiseksi! Eli ei muuta kun sinne tilailemaan kaikkea ihanaa, vois suositella lämpimästi!2 kommenttia:

  1. On kyllä hauska kello. Ihan sun näköinen, ja kiva jos siinä on jotain erityistoimintojakin :D Tilasikkos muutakin kun tuli nuon isoo loota!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tilannut muuta, kello oli vaan hyvin pakattu, että ei säry :). Kelpo työtä pakkaajalta siis! Mutta varmana tilaan tuolta jatkossakin. Mukava kauppa!

      Poista