Sivut

3.8.2012

Työpöydän uudet kuviot, eli tehopäivä ikeassa!

Oltiin tänään ihanaisen ystäväni Raisan kanssa Ikeassa päämissiona hakea kaksi isoa kaappiryhmää Raisan uuteen kotiin ja sivumissiona ostaa Annalle tehokasta säilytystilaa, jotta Jarkon olkkariin tumpattu officeni olisi edes hieman viihtyisämpi. Molemmissa missioissa onnistuttiin oikein hyvin ja boonuksena onnistuttiin hankkimaan Raisallekin pajon kaikkea koti kivaa.

Onnistittiin myös ajamaan peräkärryn kanssa Lahdesta Vantaalle ja vielä takasinkin, raahaamaan kymmenien kilojen painoiset kamat peräkärryyn ihan kaksin, pakkaamaan peräkärry täpötäyteen loogisemmin kuin moni mies ( hitsi kun tästä ei tullut kuvia, ette usko kumminkaan) ja kiristämään kamat kärryyn kiinni liinalla...No siihen tarvittiin kyllä vähän apua. Ei oltu kumpikaan ikinä käytetty kiristysliinaa, joten meikä näppäränä likkanan googlas puhelimella videotutoriaalin, jonka avulla saatiin liinat tiukasti kiinni, hehe. On tää nykytekniikka vaan kätevää!  Onnistuttiin myös pitämään kiva ja stressitön päivä, mikä tuolla ostohulluusluolassa on useimmiten lähes mahdotonta. Tarina ei vielä kerro, onnistuiko Raisa kasaamaan kaapit ja oltiinko onnistuttu ihan varmasti ostamaan kaikki osat kaappeihin (joka osa kun on eri laatikossa omissa hyllyissään itsepalveluvarastossa, jopa saranat). Toivotaan, että sekin homma klaarattiin (klaara! huomaa, että olen ollut ruotsin kielisen ympäristön vaikutuspiirissä koko päivän).

Olen niin tyytyväinen, miten ihana siisti ja tilava työpöydästäni nyt tuli, kun kaikki on käden ulottuvilla, mutta pöydästä on silti yli puolet vapaana. Nyt on tilaa piirtää ja vaikka vähän maalatakin tässä, love it! Mulle olikin tänään tullut yksi kiva lasten lehden kannen kuvituspyyntö. Tosi kivaa. Tykkään tehdä noita muksujen kuvituksia niin paljon.

 Vaan kuvat kertokoot teille nyt mitä kaikkea tuli ostettua.

Mitäs pidätte, kelpaako tässä nyt työskennellä, vaikkei omaa työhuonetta just nyt olekaan?


Parkkis oli vielä kohtuu tyhjä klo 10 aamulla, kun nää likat pääs paikalle.

Kaks höpsönaamaa siinä hymyilee..miten mun naama on noin ruskee?
Missäs niitä vetimiä oikeen on???
Kesän kreisi kangasvalikoima
Nyt tarkkana, missä se kaappi oikeen on??
Se on täällä jossain....
Bongasin meidän mamin unelma sohvan. Toi ois myös mun unelma sohva, jos meillä ei olis noita kahta kynsikästä :).
Tässä tän päivän shoppailu habitus
Shopiti Shop!
Tältä se sitten kotona näytti
Nyt on kateillekin oma paikka mamin studiossa ni ei tarvi aina köllötää tietokoneen edessä keskellä pöytää
ja silti saa olla lähellä ja läsnä. Tätä kutsuisin jo rakkaudeksi <3
Ihania pikku purkkisia 
Tässä koko kokonaisuus. Jossa siis uusia tuotteita: valkoinen kärry laatikoineen johon ostin vielä lokerikon ja laatikoita sisälle pientä tavaraa varten, dokumenttilokerikko pöydällä, purkit pöydällä, pieni matto, tekokukat, kirjatelineet joiden ansiosta kirjat pysyy pystyssä ikkunalaudalla, kirjojen vieressä kaksi lehtikoteloa. Muuta mitä tuli ostettua: salaattilinko. pillejä, keittiökoukkuja

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana kotioffice. :) Hauskasti saatu mahtumaan mut sopu sijaa antaakin. :) Muistan ajan kun me oltiin tuon yhden 26neliön boxissa ku sillit konsanaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä tässä nyt seisoo kuun tai pari vaikka päällään. Oishan se kiva löytää jo oma koti kyllä, mutta kaikki aikanaan :). Onneks tässä nyt on kuitenkin se 60 neliöö :D

      Poista