Sivut

7.8.2012

Eläinlääkäriä ja uusia haalareita

Huhhuti huijakkaa, meillä on ollut raskas päivä. Tai on yhä. Istutaan nimittäin eläinlääkärin vastaanotossa Jarkon kanssa ja ootellaan, että Leon tulee tutkimuksesta. Leonilla on huhti-toukokuusta lähtien ollut kutiavaa ihottumaa, jota se kapsuttaa ja narskuttaa kovasti ja sen takia ollaan nyt ravattu eläinlääkärissä koko kesä. No nyt otetaan semmoset kaikki kokeet, että pitäis selvitä. On tää vaan ollut kovin raskasta. En ole järin tyytyväinen kyllä ollut ko eläinlääkäriaseman palvelualttiuteen. Tuntuu, että hoitoa pitkitetään vain vakuutusdollareiden pyöriessä hedelmäpelin lailla lekureitten silmissä. Voin vaan kuvitella millai monsteri äiti musta tulee joskus kun näiden eläinlastenkin kanssa oon jo melko ärhäkkänä vaatimassa oikeutta.


Vaan ei niin kurjaa ettei kivaakin! Leonin uusi haalari tuli tänään postissa, jonka tilasin hänelle mittatilaustyönä eräältä naiselta ja se on aivan ihana! Varmana tilaan Epulle saman moisen, kunhan hän kasvaa miehen mittaan. Kunnon asuesittelyt ja tiedot haalarista tulee, kunhan Leon ensin rauhassa tokeentuu tästä rupeamasta.

Tässä pari kuvaa:


4 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten kurja kuulla ihottumista! Missä niitä on? Meilläkin joskus oli tosi pahat allergiat (canadan sfinx) ja otettiin kaikki spot testit. Se antaa aika hyvin listan siitä mille on allerginen herkkä ja mille ei. Meillä kufenkin oltiin siitepölylle ja tupakan savulle kaikkein allergisimpia. Toivottavasti ei ole mitään yhtä pahaa teillä. Siitepölyalleegian kanssa on aika haastava olla jos koiria samassa talossa. Koira kun tuo turkissaan siitepölyä. Suosittelen homeopatiaa. Meillä se auttoi. Kannattaa kieltäytyä kortisooni piikeistä. Meillä se pahensi vaan tilannetta piikki toisensa jälkeen kun elimistöllä ei ollut enää yhtään vastustuskykyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lempulla on siis kutinaa jaloiss aja hännässä, vahvat epäilykset on allergiasta. Ne nappas tänään iahn koepalan niin saas nähdä mitä ne tulokset meille kertoo. Jännittää.
   Hei tota homeopatiaa en oo aatellutkaan, vaikka itse olen sillä saanut esim migreenin moneksi vuodeksi kuriin aikoinaan! Pitääkin alka atutkimaan jos nyt ei nää lekureitten jutut auta.
   Kiitos sulle kovasti! Kortisonia meillä on annettu vaan kerran ja sitä ei nyt oo enempää laitettu.

   Kiva kun kommentoit, tulehan toistekin lukemaan :)!

   Poista
 2. Voi ei :( Toivottavasti se nyt selviäis, inhottavaa tietty ku ei toinen voi sanoa että mikä on vikana. :-(

  Toi haalari on I-H-A-N-A !!!! :-)

  VastaaPoista