Sivut

20.8.2012

Axe for her ja tyttöisät tunnelmat

No pitihän se heti hommata, nimittäin Axe anarchy for her. Kuulin tästä jo maaliskuussa ja koska olen aina pitänyt kovin AXE:n miesten tuoksuista herätti tämä dödö suuria odotuksia. Ja pakko kyllä tunnustaa, että tuoksu on oikeen pirtsakka ja kiva ja tuntuu pysyvän hyvi iholla. Voin siis suositella tätä ilomielin. Ja koska nyt on kynnetkin taas lakattuna ja uutta tyttödödöä ostettuna, niin nythän on juuri hyvä hetki viettää Anselmin tyttöisyys viikko osa part 3! Eli tällä viikolla lupaan olla tyttöisä ja siisti, käyttäytyä, kuten kelpo tyttölöisen kuuluu ja tehdä tyttöisiä asioita.

Myös ihana aamuinen teehetkeni oli kyllä melko tyttömäisen punainen. Äidiltä saatu cupcake teesuodatinjuttunen kaikessa suloisuudessaan sopii teemaan täydllisesti ja villasukat jalassa teen hörppimien katsellen syksyä enteilevään metikköön on muuten vaan super mukavaa.

Nytpä tämä tyttö lähteekin salin juoksumatolle testaamaan miten Axe Anarchy pystyy vastaamaan erittäin hikisten olosuhteiden asettamiin vaatimuksiin.

Ihanaa alkanutta viikkoa ja tervetuloa mukaan olemaan tyttöinen!


8 kommenttia:

 1. ihanan tyttöistä!!! <3

  maryjane

  VastaaPoista
 2. Katsoin jotain mainosta ja mietin pitäiskö tuota AXEa kokeilla. Ehkä uskallaudun jos suosittelet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä salillakin oikein tosi hyvää! Suosittelen lämmöllä. Tuoksu on ja pysyy tosi pitkään!

   Poista
 3. Mistä noita oikee saa.. ei löydy mistää kaupasta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokkarilta ostin Lahdesta, mutta noi oli semmosessa omassa pahviständissä, että ei välttis dödöhyllystä löydykään. Voi hitsi, toivottavasti löydät :). On kyllä tosi hyvän tuoksusta. Tykkään!

   Poista
 4. Miten toi Axe sitten kesti sitä juoksumattoa? Itelläkin oli ehdottomasti tää ostettava kokeiluun mut mietityttää että onko tää sit deodoranttia vai vartalosuihketta... vai molempia? :D Lukee kyllä purkissa että deodorant body spray mutta silti? Tuoksuu kyllä älyhyvälle, katotaan aiheuttaako tää sellasta kaaosta niinku noi mainokset vähän lupailee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kesti ja joo kyllä menee ihan MYÖS bodyspraystä! Aivan ihana tuoksu, suihkin tota vähän ehkä tunkkaisiin vaatteisiinkin pelastimeksi joskus. Ja hurjan riittosa ja ehdottomasti kyllä hintansa väärti! Suosittelen oikein suuresti ja lämmöllä :)!

   Poista