Sivut

22.8.2012

Infrapunasaunaa ja hyvää oloa

Tajusin juuri, että en ole napannut teille tänäänkään yhtää kuvaa, jolla todentaa tyttöisää viikkoani, joka on lähtenyt käyntiin kyllä oikein hyvin! Eipä auta siis kuin kertoa vaan!

Tänään olen armottoman raatamisen lisäksi vähän hemmotellut itseäni kuten viikon teemaan oikein vahvasti mielestäni kuuluu!  Olin nimittäin elämäni toista kertaa infrapunasaunassa! Käytiin ystäväni Ellan kanssa ensin rykäsemässä hiet pintaan pumppitunnilla ja sen jälkeen mentiin sitten infrapunahikikoppiin hikoilemaan vielä 45minuutiksi. Ekalla kerralla ko sauna ei tuottanut mulla toivottua tulosta, mutta oltiinkin sillon saunottu liian pienissä asteissa. Nyt kun asteita oli tarvittavat 60 sitä hikeä kyllä pukkasi enemmän kun laki sallii. Eka 10 minuuttia meni pikkusen nahkeana vaan, mutta sen jälkeen hikeä kyllä alkoi pukkaamaan ihan solkenaan! Kerrassaan miellyttävä kokemus. Siellä myö likat harjoitettiin sitä tyttöisyyden parhainta ilmenemismuotoa, eli puhua pälpätettiin ja haukuttiin miehiä (no ei vaa...ainakaan ihan hirveesti).

Nyt pari tuntia saunomisen jälkeen huomaan ravaavani vessassa ihan jatkuvasti, eli ei se nyt ihan puppua ole, että tuo sauna laittaa nesteet liikkeelle. Otin Zenanaan (meidän kuntokeskus) nyt vakkarikortin, niin saan käyttää tuota saunaa rajattomasti, mikä on aivan mahatava homma! Varasinkin sunnuntaille syvävenyttelytunnin ja sen jälkeen saunan. Kyllä kelpaa! Sunnuntaina tuleekin myös vuosi siitä, kun myö mentiin Jarkkiksen kanssa kihloihin, niin mennään varmaan syömään silloin intialaiseen. Sitä odotellessa. 

Vähän kyllä harmittaa, etten ottanut valokuvaa edes ennen jumppaa, koska mulla oli silloin kaksi ranskanlettiä päässäni ekaa kertaa sitten sen jälkeen kun olen leikannut Belgiassa tukkani lyhyeksi! Ihanaa kun tää reuhka on jo noin pitkä että saa helposti viriteltyä jo kiinnikkin. Olin ennen jumppaa niin kiireinen, kun kuuntelin kun ystäväni Pipsa oli puhumassa plus-koon muodista radiossa, niin unohtui kaikki siinä hötäkässä. Kivaltan kyllä kuulosti!

Ja koska niitä valokuvaa ei ole saatte tässä ihailla palaa yhdestä kuvituksesta, jota olen tällä viikolla työstänyt. Ja mikäs muu kuin tyttö tietysti kuvan aiheena.

Hyvää ja parempaa yötä, kuten eräs ystäväni sanoisi.2 kommenttia: