Sivut

28.2.2012

Tassutellen

Oon ollut niin reippaana likkana kaiken muun suhteen koko loppu ja alkuviikon, etten oo edes tänne kerinnyt raapustamaan. Viikonloppuna tuli tehtyä töitä, mutta myös sukuloitua. Käytiin Jarkkiksen mummolassa ja vanhemmilla. Tapasin pitkästä aikaa maailman ihanimman kummityttöni ja tämän isoveikan. Ovat kyllä niin suloisia muksuja, että sydän pakahtuu.
Viikonloppuna olikin aivan ihana aurinkoinen ilma ja usko siihen, että kevät vielä koittaa alkoi kytemään sisuksissa. No tänään tuota uskoa on koeteltu aika lujaa lumimyräkän toimesta, kun viiman ja sohjon halki aurasin reittiäni äidin luo, vaan minä en lannistu. Teen kohta vaikka jonkun kevättanssin, jos ei muu auta! 
Jos ei taivaalla olla nähty aurinkoa, niin mun naamalla ainakin paistoi sellainen, kun tein kaiken maailman tarvittavia hakemuksia NewYorkin matkaa varten eilen. Perustin myös matkakansion, jossa on printattuna lentoliput ja muut. Passikin siellä köllöttää hyvässä tallessa, sai taas nauraa sille omalle passikuvalle, miten ne onkaan aina niin jäätäviä?! Niin siis niille, joille en ole vielä kertonut, niin myö lähdetään luokan kanssa viikoksi Nykiin 20.3. eli ihan pian! Nyt alkaa jännittämään. Pitää ahkeroida nyt töitä, niin sitten kerkiää lomailemaan hitusen. Lento on suora, mutta silti saan istumalihaksiani turruttaa lentsikan penkeillä yhdeksisen tuntia suuntaansa. En ole koskaan ollut noin pitkällä lennolla. Saas nähdä kuin pahasti mun polvet tykkää kyttyrää, kun nuo tuppaa vihottelemaan jo pidemmissä leffoissakin. 

Vanhuus ei tule yksin... vaan ihan älyttömän varmasti! Mulla on reilun viikon päästä synttärit. Tänä vuonna en aatellu ottaa samanlaisia ikäkriisejä kun vuosi sitten (niistä voit lukea täältä). Valmistuminen on ihan nurkan takana, mulla on ihana kihlattu ja ihana kummilapsi, kissankin menin hommmaamaan ja duunijutut luistaa, mikäs tässä on “vanhetessa” (niin kauan kun ikä alkaa kakkosella ei oo paineita!), vaikka omaa autoa, palkallisia lomia, häitä ja taloa ei vieläkään ole, hyvä se on olla jotain mistä haaveilla.
Hassua, että mun vanhenemiseen liittyvät ressit ei oo koskaan liittynyt ulkonäöllisiin juttuihin. En omista yhtään ryyppy/selluliittivoidetta ja enpä oo kauheesti pelännyt minkään roikkumisia. Kun syö hyvin ja jaksaa harrastaa liikuntaa niin luonto hoitaa kyllä meikän parasta ennen päivän pois näköpiiristä.

Jottei mene liian vakavaksi niin ryppyjään ylpeästi kantava Leon Shamrock Don Amen esittää teille nyt sulokkuutensa salaisuuden, tassuttelujumpan (sori blogger tekee näistä super huono laatuisia, seuraavat lupaan laittaa paremmalla ajalla youtuben kautta):
8 kommenttia:

 1. Kivaa tarinointia ja Leonin kevätsadetassihan meni mallikkaasti! Ei muuta kuin arkskoja etsimään talviteloilta :)

  amp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais tehota lempukan tanssit kun tänään oli niin upea päivä!

   Poista
 2. Oi ristus miten hauska kissa! :)

  Mulla oli kauhea ikäkriisi kun olin 27, eli joskus, öö, ikuisuus sitten. Sitten täytin kolmekymmentä, taannuin henkisesti ja tulin siihen tulokseen, että tästähän tää elämä vasta alkoikin. Perinteisellä mittakaavallahan olen varmaan tällainen ikuinen opiskelijaluuseri, mutta kun oikeasti olen sitä mieltä, että työnteolla on yhteiskunnassa ihan liian suuri arvo, niin eipä se juur haittaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsikka tuo on ihan totta, että ei mistään opiskeluista pitäis ottaa mitään ressiä, työtä kerkiää tekemään monta kymmentä vuotta vielä!

   Poista
 3. Hauskaa matkaa näin etukäteen, nauti täysin rinnoin^^

  Vitsi toi kisu on kyllä jännä, jotenki vieläkin vain ''päivittelee'', kun ei oo pahemmin törmänny karvattomaan kisuun. On jotenni äree :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihan varmasti nautin!
   Ja joo Leon on kyllä erikoinen ja erityinen otus. Ihana persoona ja hassu ulkopmuoto on yhdessä kyllä täydellinen pakkaus!

   Poista
 4. Leon on ihana <3 Musta on aina niin kivaa kun Mimi tekee tota, mä kutsun sitä "yrr yrr yrr":ksi koska hän aina yrryttelee kun tekee sitä. :D Noh juu, kuulostaapa se tyhmältä kun sen näin kirjottaa..

  Vanhenemenin SUCKS! Mä voin sua varottaa että 26 on viel pahempi ku 25!! Hehe täältä ei tule lohdutuksen sanasta ku mulla on ollut kriisi jo kauan. Sais ny edes töitä ni tuntis ittesä ihan aikusten oikeesti aikuiseksi!

  Btw, sain sun kortin ihanainen :)

  Terkuin Hannake

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vo Mimi! Toi “yrr yrr yrr” kuvaa kyllä tätä toimintaa hyvin :D!

   Mä niin muistelin meidän kävelyretkeä ja keskustelua näistä kriiseistä. Tais olla ihan eka yhteinen asia meillä :D!!

   Ja joo sain sun viestin <3 kiva että kortti piristi :). Se oli mun mielestä niin hassu ja pöhkö kortti, niin kasari, niin halusin lähettää sen tervehdyksenä pohjolasta suoraan sulle :).

   Poista