Sivut

22.2.2012

Palkintoprintit vihdoin näytille!

Hei ja hou! Tässä tulee vihdoin  eilen printtaamani palkintoprintit. Ajattelin, että otan saman tien muutaman vaihtoehdon, joista voittajat saavat sitten valita eniten tarkoitusperiinsä sopivan printin. Tässä pitäisi nyt löytyä jokaiselle jotakin. Jos et ole vielä osallistunut arvontaani voit tehdä sen TÄÄLLÄ.

Ja aina voit osallistua arvontaan myös sillä periaatteella, että tuossapa mukava lahja kummitytölle/pojalle/tädille jne, eli vaikei palkinto osuisikaan juuri sinun tarkoin harkittuun sisustukseen, voit aina ilahduttaa sillä jotain muuta. Mulla toiveena on vain, että printit pääsee hyvään kotiin, missä niistä on iloa katsojilleen.

Tässä ne nyt sitten tulee:3 kommenttia:

 1. Kyselet vähän turhan vaikeita, miten näistä nyt osaa lempparinsa sanoa?!?

  Tosin tuo klovni rusetteineen ja sen alla oleva peura (?) on aika viehättäviä. Pääkallosta tykkäsin kans ensin, mutta sitten ajattelin että rupeisin varmaan pelkäämään sitä ajan kanssa. :)

  VastaaPoista
 2. Hmm... Mä valitsisin varmaan tuon sarvipään vaikka koiruuskin on hassu. Sarvekas sopis kuitenkin parhaiten mun kotiin :)

  VastaaPoista
 3. Mä vähän osasin ounastella, että retrofuturisinen peurani vetoaa juuri teidän tyyppisiin ihmisiin, eli designereitahan tässä kaikki ollaan :). Kiitos flikat!

  VastaaPoista