Sivut

20.2.2012

Kummaa!

Hei vaan hyvät immeiset ja mukavaa alkanutta viikkoa! Nyt onkin luvassa aiemmin lupaamani näyttelysuunnittelun kurssin lopputuleman esittely. Eli pienoismallin kaikkine osineen olen itse omin pikku kätösin väkertänyt. Samoin juliste ja kutsu on täysin omaa designia. Taulut seinillä ovat lempi kuvittajieni kuvia eri lastenkirjoista ja ne olen itse "kehystänyt" hehe.  Ja pidemmittä puheitta, annan presentaationi puhua puolestaan:


3 kommenttia:

 1. Hassua, tuo alimmainen kuva näyttelystä näyttää eniten pienoismallilta. :)

  Ja tosi makean pienoismallin olet näpertänyt, hirveä homma varmasti ollut. Me tehtiin pari vuotta sitten ryhmässä vastaava duuni ja ensimmäin prototyyppi rakennettiin sokeripaloista. En kyllä muista kenen kahviin ne sitten käytön jälkeen kipattiin... :)

  VastaaPoista
 2. Onpa HIENO! Sulla on ihana ajatus tuossa jutussa. Tykkään ihan hirveästi, olis kiva nähdä tuo vielä lähempää. Mielelläni menisin ihan oikeastikin tuohon näyttelyyn ja ottaisin pikkusisaruksia mukaan <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos tytskät! Olihan tässä aika hurja homma, vaan hauskaa oli niin ei se niin justiinsa oo :)! Kirsikka sokeripalaproto kuulostaa vähintäänkin makealta ;D hehe.
  Voi Maana, erityisesti sun sienistä kiinnostunut pieni pikkusisko olis enemmän kuin toivottu vierailija mun näyttelyyn <3

  VastaaPoista