Sivut

2.2.2012

Kurkkaus Anselmin päivään.

Tän päivän haasteessa on tehdä postaus aiheella päivä kuvina ja pidemmittä puheitta tässä sitä nyt sitten tulloopi!

Aamuni alkaa lähes poikkeuksetta tästä, eli Viton kanssa aamuluritukset!


Aamutoimien jälkeen kipitin koivet pakkasessa kipristellen koululle ja sielläpä odotti tänään mitä rennoin meno,
 koska maikalla oli muita kiiruksia ja oltiin siellä keskenämme kuin elopellossa. Meillä on näyttelysuunnittelun kurssi menossa ja tässä rakennellaan pienoismalleja omista näyttelyistä. Mun boxi näkyy tuossa ala vasemmalla. Ihana ruutulattia vai mitä ;). 

Tämä näky on enemmän kuin  tavallinen meidän luokassa. Tällä erää Youtube tarjoili StarWarsia viidessä sekunnissa. Tais olla aika lystikäs, noin niiku ilmeistä päätellen. On noi meidän flikat aika ihania!
Askartelin tänään tällaisen uskomattoman akvaarion mun näyttelyyni. Tuli aika sweet.  Tän mitat on noin 4x6x15 cm ja siinä on syvyysvaikutelmaa luomassa kaloja ja kasveja eri etäisyyksillä boxin sisällä.  Oli ihan tosi kiva askarrella tätä.
Koulusta tulin kotiin ja hengailin sohvan nurkassa vähän työjuttuja tehden eläinten kanssa.
Lempukka istahteli ihan hassusti sohvalla hetkisen herättyään lempi huovan uumenista.

Kävin kotimatkalla myös Kontissa jossa oli tänään ihan kaikki tuotteet -50%. Tämä hassun värinen leipälaatikko oli 2 euroa ja saa tulla ei keittiööni vaan työhuoneeseeni pöydälle säilömään sisuksiinsa kaikkea sitä pientä tavaraa, mikä pitää olla käden ulottuvilla, mutta turvassa Leonin teräviltä hampailta.

Nämä sain ihan ilmaiseksi Kontin tuunaustorilta, hassuja muoviläpysköjä, jotka ajattelin ympätä jonnekin päin luonnoskirjaani tai jotain. Ihanan värisiä!
Laukku lähti mukaan eurolla! Voi pojat. Kevät tervetuloa mie kukin täällä jo!

Nää ne oli kyllä tän päivän löytöjen löytö! Lähes käyttämättömän Biancon kengät irtosi kahdella eurolla!! Juuri mun kokoa ja tuli tarpeeseen, kun mulla ei ole oikeen ollut talvikäyttöisiä “korkkareita”, niin näilläpä kehtaa heittää hameen päälle ja lähteä vaikka rimpsalle.


Sittenpä se olikin aika jo pyrähtää Zenanalle heittämään päivän salitreenit. Tässä mun oma tärkeä personal hanurille potkija, eli Polarin FT4 sykemittari. Paras reenikaveri mun tyttöjen lisäks. Meinasin jo joutua ihan keskenäni salille, mutta Mirkku piristikin salitreeniä yllärisaapumisellaan paikalle. Kivempi se on hikoilla siellä, kun on kaveri puuskuttamassa vieressä täysillä.
Salin jälkeen olikin sitten aika vähän syödä, katella idolsia ja köllötellä sohvalla.
Sitten kun vielä hetken tekis töitä, ni voikin taas kaatua sänkyyn lopen väsyneenä.
Tässä oli mun aika perus päivän rakenne. Niinä päivinä kun ei koululle tarvi kipitellä ,
teen kotona duunia tai kouluhommia itsekseni.

1 kommentti: