Sivut

9.2.2012

Mun frenditki bloggaa hei!

Tänään haluan esitellä teille parin mun kaverin blogit, joita tulee itse tutkailtua säännöllisen epäsäännöllisesti (joskus luen päivittäin, joskus kuukauden postaukset kerralla, heh). Eli mennäänpä suoraan asiaan:

Marian aivan hurmaava blogi Ponytales, kertoilee kenkäsuunnittelun opiskelijan (lähes valmiin sellaisen) arjesta opparin parissa, muodista, kauneudesta, KENGISTÄ, asusteista ja kaikesta muusta kivasta, kiinnostavasta ja kauniista. Pidän Marian tyylista kirjoitella ja siten blogi on ilo silmälle kuin myös mielelle. Varoituksen sanasena: tähän jää koukkuun ja pahasti!

Marian vinkeä Ponytales


Pipsa taas on rempseä tyttö ja blogissaan I´m firework - I´ll show them what i´m worth kirjoittelee rempseään tyyliinsä arjestaan työn ja kodin parissa, pluskoon muodista, mukavista jutuista ja mielipiteistä. Pipsa saattaakin olla monelle teille jo tuttu, sen verran suosittujen listoilla tämä blogi keikkuu. Pipsalla onkin menossa juuri kiva arvonta, käykääs osallistumassa!


Piian ihana blogi
Mollin blogi mullinmollin  on niin värikkään ihanaa katseltavaa, että tätä blogia ihmettelen ja ihastelen aina hymy huulilla. Jos aurinkoa saisi paketissa se olisi juuri tätä. Molli sanookin blokikuvauksessaan, että "Haluan levittää värien ilosanomaa myös muille, sateenkaaria ei ole ikinä liikaa." Blogi käsittelee päivän toinen toistaan värikäämpiä ihania asuja, mollin arkea, kauniita asioita ja ilmiöitä.


Molliksen väriruiske päivään


Tean sarjakuvablogi Mad Teaparty ei kaiketi esittelyjä kaipaa, mutta esittelen silti, koska tämä blogi kuuluu suosikkeihini, Teukka kun on mun luokkakaveri ja visuaalisesti todella lahjakas ja kreisi tyyppi. Blogissaan Tea käsittelee päiväkirjamaisesti elämäänsä ja milloin mitäkin. Eritoten rakastan Tean  viiltävää sarkasmia ja veitsenterävää itseironiaa, joka monelta tosikko suomalaiselta täysin puuttuu.
Tean hullut teepippalot..eiku?
Onko sulla itselläsi mainiota blogia, joka mun pitäisi ehdottomasti nähdä? Linkkaa loisto blogisi kommenttikenttään, niin pääsen kurkkimaan, mitä mun lukijat kirjottelee!

4 kommenttia: