Sivut

6.2.2012

Jumppatossusta virtaa ja vipinää.

Haasterupeama vetelee viimisiään ja tänään 8. päivänä on vuorossa postaus aiheesta "Tämä saa minut voimaan hyvin”.  No jos vielä ei ole käynyt blogistani ilmi, niin mustahan on tossa viime syksyn jumppakunnostautumisen innoittamana tullut kunnon liikuntalyyli. Se jos jokin saa mut voimaan hyvin ihan kaikin puolin. Jaksan hurjan paljon paremmin myös töissä ja koulussa kun vapaa-ajalla tekee muutakin kun rötvää sohvan nurkassa.
 Kuukauden päivät olen jumpan lisäksi nyt käynyt kuntosalilla reenaamassa ja olo on ollut mitä mahtavin...no ainakin ennen eilistä. Eilen treenin jälkeen nous pieni kuume. Kaveri epäili, että oon treenaillu liian rankasti heti alkuun, kun alotettiin kuitenkin käytännössä aika nollatilanteesta kunnon lihasharjoittelun suhteen. 
No keskiviikkoon mennessä kun oon taas kunnossa niin hyvä homma, koska keskiviikko aamuna klo 08:15 Anselmilla olis tiedossa saliohjelman laatiminen Zenanalla. Jännittää vähän mitä se ohjaaja mun pään ja ennen kaikkea kankkutuhdin menoks siellä keksii! Pitää sitten raportoida teillekin tänne, tuliko ihan hurja ohjelma. Kiva saada kyllä ihan ammattilaisen laatima ohjelma, niin tietää sitten mitä tehdä ja miten tehdä niin, että reeni on myös tehokasta, kun sinne salille asti on kerran pyllynsä kiikuttanut. 


Tässä pari loistava jumppaamisbiisiä:Viime viikon liikunnat:
Maanantai       - kiinteytysjumppa
Tiistai              - intervalli jumppa
Keskiviikko     - reggaetone
Torstai             - kuntosali
Lauantai          - kevyt hölkkälenkki, kuntosali
Sunnuntai        - kuntosali


Zenana on muuten vain ja ainoastaan naisten kuntosali ja aivan ihana sellainen (lue: Ei miehiä pullistelemassa ja machoilemassa)! Voin suositella kaikille naisille iästä riippumatta. Todella kiva paikka ja ystävällinen henkilökunta. Zenanan sivut löydät täältä
Niin ja hyvinvointia mulle tietysti tuo myös se, että mun elämääni on nyt tänään jo tasan kaksi vuotta ilahduttanut ja rikastuttanut tuo oma Jarkkis! Kippisteltiin tänään pommacia vuosipäivän kunniaksi <3 (tää kipeysolo ei oikeen anna muuta myöden, eikä kyllä mun kuntokuurikaan näin viikolla).
Olen onnellinen onnen tyttö!


Tässä vähän meigän sporttikuvitusta.3 kommenttia:

 1. Anonyymi7/2/12 08:06

  Onnea vuosipäivästä! Kiva tuo sporttikuvitus!

  amp

  VastaaPoista
 2. Anonyymi7/2/12 17:26

  Saisinpas mäkin jotenkin sen energian löydettyä jostain, on pahasti toi sohvan kulma vienyt voiton salilta viime aikoina !!! Mistä sen inspiksen nyt löytäisi, voi voi. :(

  Hannake

  VastaaPoista
 3. Söin just jätskiä ja nyt jo pierettää

  VastaaPoista