Sivut

19.2.2012

Rakastumista & Rakastamista

Rakastuin tänään palavasti. Tuli vallan se tunne, kun jokin vieras tuntuu tutulta ja ennen kuulematonta osaa hyräillä eteenpäin kuin itsestään. Jo ensisävelistä sen tiesin, että biisi nimeltä “Me kuulutaan yhteen” tulee valloittamaan minut. Kun huolettomat kitarasoundit lipuivat radion kaiuttimista korviini heräsin piirrustusptojektini syöveristä kuin taikaiskusta: Mikä ihana biisi?

Kyseessä oli Atletico Kumpulainen nimisen pändin biisi Me kuulutaan yhteen. Biisin absoluuttisen hyväntuulinen poljento sai minut todella pysähtymään ja kuuntelemaan. Ja mikä ihmeellisisntä, tällaiselle surkastuneen nimimuistin omaavalle pololle jäi jopa sekä pändin, että biisin nimi mieleen..Ihmeiden aika ei ole ohi! Tähän aion toden totta tutustua lisää, onhan ko jampalla ollut sormensa pelissä yhden sunnuntai suosikkini Scandinavian Music Groupin meiningeissä.

Tässä se biisi olis kuultavissa nyt ihanPäivään mahtui muutakin ihanaa rakkautta, kun kävin ottamassa ystäväpariskunnastani kihlakuvat. Tuli krrassaan  hurjan nättejä kuvia ja söpöyttä ja rakkautta niissä piisasikin. Etenkin kun alkukankeudesta päästiin eroon saatiin kyllä ihan mahtavia hulluttelukuviakin. Rakkaus on iloinen asia ja se saa mun mielestä näkyä tollaisissa “virallisemmissakin” kuvissa.

ps. Printtejä en nyt tällä viikolla vielä kerinnyt koululle ottamaan, mutta tiistaina mulla on sinne ihan asiaa, niin silloin näette. Käykääpä sillä välin vielä osallistumassa arvontaani täällä.


Mun luonnoskirjan aarteita  (suukko 2011)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti