Sivut

10.2.2012

Oi perjantai!

Ja taas se ois viikko kääntymässä lopulle. Voi elämä, nää viikot vierii niin kovin kovin nopeasti. Ei meinaa pysyä mukana. Meillä oli näyttelysuunnittelun kritiikki ja sain hyvän palautteen. Kuvamatskua saatte sitten ens viikolla, kun myö kasataan noista näyttelypienoismalleista näyttely ja kuvataan ne, heh. Oli kyllä todella hienoja toteutuksia ja hauskoja ideoita monilla. Meitä oli nyt aika iso ryhmä, kakkos ja nelos vuosikurssit yhdessä, eli "kakkosneloset" niiku maikka meitä kutsui, heh. On noi meidän junioritkin jo todella taitavia tyyppejä.

Kyllä käy Anselmilla opinnot vähiin ennen kun loppuu. Kääk. Toi näyttelysuunnittelu olikin vika kurssi niille meidän luokkalaisille, jotka eivät olleet vaihdossa. Mun pitää hoitaa kunnialla loppuun vielä juuri meneillään olevat markkinointiviestintä ja typedesign kurssit ja sit rykästä yrittäjyysopinnot verkkokurssina jossain vaiheessa kevättä. On se jännää.

Mun viikonloppuun kuuluu taas aika rauhallista meininkiä. Kohta lähden salille ja sitten teen vielä hitusen illalla töitä. Huomenna mennään Jarkon porukoille kahvittelemaan pitkästä aikaa ja sit loppuilta tehdäänkin taas töitä. Sunnuntaina jälleen salia ja töitä, myös kouluhommia. Onneks mun työ on kivaa, niin jaksan aherrella päivät pääksytysten ja nyt kun on tää uusi konekin, niin työnteko sujuu entistä näppärämmin. Jee.
Vaan tässä tulloo teille perjantaibiisit, joiden saattelemana mie lähen salille reenaamaan uuden saliohjelman voimin, Mirkun seurasta nauttien! Hyvää viikonloppua kaikille höpönassukoille!


Biisit: 1.Hurts - Better than Love   2.Pariisin Kevät -SaariEi kommentteja:

Lähetä kommentti