Sivut

1.3.2012

Kevään lapsoset ihanat.

Maaliskuu pyörähti käyntiin ja voi pojat heti tuntuu enemmän keväälle kun eilen helmikuun puolella! Tänään on ollutkin super keväinen ilma. Aurinkokin on paistellut koko päivän ja ulkona ollut plussaa niin, että alkkuviikon lumimyräkän tuomat kinokset saa kyytiä, että lorisee. Ja tänään onkin kuulkaas siitä hieno päivä, että äiti kullalla on synttärit! Paljon onnea äityli!
Mummon kanssa tuossa juteltiin ja todettiin, että onpa hassua kuinka paljon meidän suvussa on tässä helmi- maaliksuussa syntyneitä. Äidin siskolla oli pari päivää sitten syntskät, äidillä tänään, mulla viikon päästä ja enolla ja äidin siskon pojalla eli serkkusellani sitten seuraavalla viikolla. Eli mummon kaikki kolme lasta on horoskoopiltan kaloja ja lapsen lapsista vielä kaksi. Tähän joku vois heittää jotain juhannustaika juttua, mutta ei siitä sen enempää.
Oikein paljon onnea äitille, tädille, enolle ja serkkuselle eli meille ihanille kevään lapsosille!


4 kommenttia:

 1. Anonyymi1/3/12 22:55

  ...Puhumattakaan muista kaloista jotka tunnet!

  T. Oululainen juhannus-Hups!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetken harkitsin, että onnittelisin kaikkia ystäviä tässä samalla kellä on synttärit tässä lähimaastossa, mutta totesin, että mun lähipiirissä on kymmeniä kaloja. Mutta nyt voin tuumata tähän että onnea kaikille tutuille ja tuntemattomille kalalukijoille :)!!

   Poista
 2. Anonyymi2/3/12 06:57

  Oi kiitos toivotuksista AnnaMannaseni!

  T: mammis

  VastaaPoista
 3. Ihanat kelit kyllä sattu juur lomapäiville - vaan meikäkäinen sairastaen vietti ne :(

  VastaaPoista