Sivut

6.3.2012

Kultsi on kelpo apuri!

Kerroin eilisessä kuvapostauksessa korvaamattomasta työapulaisestani Kultsista. Kultsi on siis puinen luonnostelunukke, jonka avulla pystyn piirtämään paljon helpommin luonnollisen näköisiä ihmisiä erilaisiin asentoihin. Sen taipuvat nivelet pystyvät luomaan lähes asennon kuin asennon ja se seistä tönöttää kiltisti samassa asennossa, kunnes luonnios on valmis. Sen lisäksi, että Kultsi on loistava ja ahkera apulainen, on hän mielestäni myös kovin kaunis ja tuo iloa työpöydälleni. Suosittelen kaikille piirtäjille, oli se sitten harrastus tai ammatti, luonnostelunuken hankintaa. Olkaa kuitenkin tarkkana oikean nuken valinnassa kaikki nuket eivät ole yhtä reippaita ja kuuliaisia kuin Kultsi!

7 kommenttia:

 1. Olipa ilahduttava video!
  Ja just sopivaan ajankohtaan osui kun mua hotsittais ihan hirveesti taas piirtää pitkästä aikaa... Mut nyt täytyy kuitenkin hetken hillitä itteni koska vielä ei ole aikaa moiseen!

  VastaaPoista
 2. Hitsi, pitäisköhän hommata oma Kultsi, jos se vaikka saisi piirtämään pitkästä aikaa. Paitsi että mun tuurilla saan just tollasen keskaria näyttävän, joka ei suostu mihinkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen oikein lämmöllä kultsia. Suomalainen kirjakauppa myi oikein sopuhintaan mulle oman Kultsin. Helpottaa kyllä elämää niin paljon.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Joo tää piristi mun omaa päivää niin paljon, ettei kyllä tarvinu kahesti miettii jaanko sen täällä kanssanne :)!

   Poista
 4. Anonyymi8/3/12 19:47

  Hurmaava video Kultsista!

  amp

  VastaaPoista