Sivut

19.3.2012

Vähän ois taas uutisia tarjolla

Nyt on hyviä uutisia ja huonoja uutisia. Huonot uutiset ovat ne, että en vieläkään kerro teille synttäreistäni tai muista jännistä jutuista, mitä on tässä tapahtunut. Vaikka eipä tässä nyt oikeestaan niin oo tapahtunutkaan mittään. Olen ollut vaan työmyyrä ja uninen vuoron perään jälkimmäinen johtuen kaiketi ensimmäisestä. Töitä ja salia lähinnä. No olin mä viime viikonloppuna Helsingissä äitylin ja poitsujen kanssa yhdistetyllä työ ja lomareissulla. Oli kerrassaan kutkuttavan ihanaa möllöttää hotellin sängyssä ladaten vähän akkuja. Se oli kyllä hyvä uutinen, eikö. Kiitos vielä äitylille, oikein ihana viikonloppu oli kanssanne Helsingissä. Hyvää ruokaa, pehmee tyyny ja hirmusti hömppää huumoria. Mitä muuta sitä ihminen kaipaa?
Toinen hyvä uutinen on, että rakas kissani, tuo karvaton pallero vailla vertaa, joka Leoninakin tunnetaan on parantunut pienestä operaatiostaan oikein hyvin. Eli on taas oma vilkas itsensä. Se jos jokin on hyvä uutinen. Minua hirmuisesti huoletti etukäteen ja vielä leikkauksen jälkeenkin Leonin tila ja huomasin, että tuo ylimääräinen stressi vei multa ihan hirveästi voimia. No mutta loppu hyvin kaikki hyvin!
Hyviä uutisia on myös se, että sain tänään tehtyä loppuun kaikki työt, mitä pitikin ennen reissuani tehdä. Hyvä minä. Rutistin viikonlopun aikana yhteen suloiseen lastenlehteen kuvituksenkin ja siitä tuli vallan sulokas (pitää napata teille kuva, sitten kun saan itse lehdestä joskus kuvittajan kappaleen).
Nyt voin siis hyvin mielin huokasta siirtyessäni kolmanteen hyvään uutiseen eli New Yorkin reissuuni, joka koittaa huomenna! Kääk! Aivan ihana lähteä, kun tietää että ohjelmassa on kaikkea siisteistä siisteintä. Museoita, kauppoja, katuja, paikkoja, patsaita, jopa vähän alaankin liittyviä paikkoja, onhan kyseessä opintomatka! Jopa meidän hotelli on cool. Sielä on jokainen huone maalattu erilailla! Voi pojat mahan pohjassa jo kutkuttaa. Otan teille paljon kuvia!
Vaan koska oon ollut niin työmyyrä niin pakkaaminen on jäänyt ihan viime tinkaan. Miten ihmeessä voi olla näin tuhannen vaikea pakata matkalle, jossa on viikon? Olenhan onnistuneesti pakannut samaan matkalaukkuun tarvitsemani viideksi kuukaudeksi kun lähdin Belgiaan. Pakkaamista erityisesti vaikeuttaa se, että Nykiin on luvattu seuraavaksi viikoski kaikkea +12 ja +27 asteen välillä...jooh. Onko sulla jotain hyvää niksiä pakkaamiseen yleensä? Heitä ihmeessä kommenttikenttään jo on, sillä tää on mulle joka ikinen kerta yhtä vaikeeta. Nyt lienee parasta lähteä nukkumaan. En usko, että päivitän kännykällä viikon aikana tänne välttämättä mitään (vaan ken tietää), joten oletuksena sanottakoon, että tavataan viikon päästä mikäli selviän jet lageista kunnialla! Bye Bye, tää lähtee katsastamaan miltä se suuri Jenkhilä näyttää! Mukavaa viikkoa teille tänne koto Suomehen parhaat lukijat!

Vapauden Anselmi

2 kommenttia:

  1. Ihanaa neiti New York! Otahan mahtava kuvasaalis mukaasi sieltä rapakon takaa! Ja kuvia tietty kaikista kivoista ostoksista myös. Sinä, jos kuka, teet varmasti hauskoja ja luovia ostoksiakin siellä.

    amp

    VastaaPoista
  2. Mitä parhainta matkaa sulle! Oon niin kade! (Ja pian nähdään jihuu!!!)

    VastaaPoista