Sivut

1.10.2012

Blogiuutisia.

Nyt tulee blogiuutisia! 

Sain Pipsan blogista haasteen tehdä blogiini postauksen "Päiväni kuvina”. Olenkin tänään räpsinyt kuvia vähän kaikesta mitä matkan varrella on näkynyt ja kyseinen postaus näkee päivänvalon heti huomenna. Kerrassaan hauska postausidea! Mitäpä jos te bloggaavat lukijat tekisitte samoin? Olisi hauska katella teidänkin päivää kuvien kautta.

Haluaisin myös muistuttaa, että Uutistoimiston arvonta on nyt käynnissä ja palkintona on ihanat DesignSkinsit. Kilpailu löytyy täältä, klik.

Hei ja en ole suinkaan ainoa kuka nyt vähän arpoo. Ihana Nöpsön blogi, jota seurailen arpoo nyt myös ja palkinto on ihanan tyttöisä! Nöpsön arvonnan ja blogin löydät täältä klik! Suosittelen Nöpsön blogia muutenkin seurantaan, siellä on hauskoja juttuja, reseptejä ja muita mukavia, meigä tykkää!

Nyt äkkiä katsomaan mun lemppari Maajusseja telkkarista, kelpo Jarkkis pisti tallennukseen kun olin jumpassa <3


Mukavaa alkanutta viikkoa!


7 kommenttia:

  1. Tein tuon tyyppisen päivityksen tammikuussa... http://nopso.blogspot.fi/2012/01/paiva-kanssani.html Vaikkakin minulla oli vapaa päivä... :) Odotan jo innolla sun kuvia.

    VastaaPoista
  2. Moikka! :) Kiitos kommentistasi, itsekin olen ihan rakastunut kyseiseen kipaleeseen. Jumahdin blogiisi ihailemaan näitä kuvia. Oot supertaitava Graafikko/Kuvittaja! Tosi kaunista jälkeä!♥

    Itsekin tähtään taiteelliselle alalle, joten sait musta seuraajan!:)

    -Tara A.
    http://taraalexandra.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos kovastI :). Kiva saada positiivista palautetta. Pitäpä tulla useammin kurkkimaan blogiisi. Olisi kiva tietää mihin aiot hakea :)?

      Poista
  3. Sullekin kivaa viikkoa! Ja postausideakin houkuttaisi...

    VastaaPoista
  4. Heh kerran tein tollasen päiväni kuvina -postauksen, ihan hirvee homma ja en tiedä jaksoiko sitä edes vilkuilla kukaan. :P Enää en siis tee! :P

    VastaaPoista