Sivut

21.10.2012

"Hot hot sano kana kot kot!"

Mun isukilla on oma pikku kanala ja se on ihan parasta! Oltiin Jarkon kanssa nyt viikonloppuna kahtena päivänä syöttämässä isukin kotkottimet “munapalkalla”, ja hyvä palkka tulikin: ekana päivänä kuusi munaa ja tokana yhdeksän!

Voin kertoa, että nuo on parhaita kananmunia, mitä olen ikinä syönyt. Kyllä se niiden leppoisa ja virikkeikäs elämäntapa vaan vaikuttaa munien makuun. Muutenkin ne on niin symppiksiä otuksia, ettei riemulla rajaa. Ajettiin autolla pihaan, niin eikös nuo höpsöt ryntää heti aitauksen reunaan kotkottamaan iloisina.

Olin viikonloppuna myös kaverin tupareissa Helsingissä ja voi pojat, että oli mukava reissu! Ihana oli nähdä vanhoja kavereita ja vähän relata. Nyt vaan hieman meinaa ramasta, vaikka nykäsin tossa Jarkon kainalossa parin tunnin päikkärit  ja muutenkin oon lepuuttanut kovasti. Yöunet jäi niin lyhyeks, kun hypättiin Raisan kanssa Lahen junaan jo 10:40. Raisalla ja Janetilla olikin työ ja tuska saada mut hereille yhdeksän aikaan (mä en vaan herää), kun nukkumaan oltiin luonnollisesti menty vasta pilkun jälkeen.

Konduktöörillekin ilmotin junassa vaan että “yksi opiskelija!” sit ihmettelin, kun se katto mua kysyvästi siinä. Olin vaan että mitäh? Sitte se sano, että niin mihinhän sä olet menossa? Olin ihan nolona, että ainiin Lahteenhan mä. Hehe. Vastapäätä istuva mieskin vaan nauro mulle, että on se hyvä, että ihmiset opiskelee (oliko toi joku raskaansarjan kettuilu, vai tuntuko musta vaan :D?! Samperin salkkumies). Pikkasen jumissa Polkutien tytön piä tänään.

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

ps. Jee tänään alkaa Walking Deadin kolmas tuotantokausi yhdeksältä FOXilta, pakko kattoa!



1 kommentti: