Sivut

19.10.2012

Vesijuoksu?!

Mikä pärskii, nauraa ja hikoilee? No tietysti Anna Anselminen vesijumpassa! Olin nimittäin eilen elämäni ensimmäistä kertaa yhdistetyllä vesijumppa/juoksu tunnilla ja ihan heti kyllä totean, että olihan hauskaa ja tehokasta! Todella hyvä jumppa ja se juoksu oli kyllä niin tehokasta, että huomenna on varmaan liha(kset) ihan solmussa.

Mistä moinen idea nyt päähän pulpahti, niin Lilli ystävänsä Ninnun kanssa oli menosa jumppahan ja pyysivät mut mukaansa (kiitos tästä mimmit). Hyvä että pyysi, rakastuin nimittäin tähän lajiin kyllä täysin ja aion mennä testaamaan sitä uudestaankin! Lillihan on tässä jo ihan konkari ja pisti menemään niin, että vettä ei siinä säästelty.Veden oma vastus toimii todella tehokaasti eri lihaksien reenaamisessa ja tuo kyllä lämmön pintaan, mutta kiitos veden ei tarvi läähättää hiki otsalla.
Lisäksi osa liikkeistä on niin hassuja, että saa vaan nauraa ja hymytä, eli oikeaa positiivisuusjumppaa tämäkin!

Ja sitten niille, jotka luulee, tämän olevan vain mummojen etuoikeus, niin hus pois moiset harhaluulot. Kyllä tämäkin kohtuu ahkera kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien kuluttaja sai tuolla niin kädet, vatsat kuin reidetkin polttelemaan ja niin sai vieressä jumppaava mummelikin. Siellä myö kaikki sulassa sovussa tehtiin liikkeitä, kukin oman kuntonsa mukaan. Niin ja oli siellä mukana yksi urhea keski-ikäinen mieskin! Tunnelma oli mainio veden loiskiessa ja musan soidessa hämärretyssä uimahallissa. Veden alta loistavat allasvalot loi jopa pienen discotunnelman, hehe.

Lahdessa ohjattuja vesijumppia ja juoksuja järjestää minullekin männävuosilta erittäin rakas Laus, eli Lahden uimaseura. Infoa jumpista löydät täältä KLIK. Suosittelen kaikille tutustumaan oman kaupungin valikoimaan ja testaamaan, oli tää niin hauskaa. Ajattelin, että vois hommata itelle ihan vesijuoksuvyön ja käydä omatoimisesti sotkemassa ympäri hallia myös toisinaan, kunhan tuolla eka oppii lisää juttuja.

Ekana sauvakävely, nyt vesijuoksu, mitä seuraavaksi? Hehe


Ollaan Lillin kanssa sen verran vaatimattomia, että näytetään altaassa tältä:


7 kommenttia:

 1. Hahaaa, ihana kuva tytöistä timangiuikkareissa! Mites teidän hauikset on noin kovasti kasvaneet :)


  amp

  VastaaPoista
 2. Kai teillä on jo Jarkon kanssa samanlaiset tuulipuvut? ;)


  t. Hurrr(e)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, ensin pitää saada se punainen tupa ja kultainen noutaja (juu ei). Mutta oon kyllä eniten ylpeä tosta Jakkerista, ettei se suhtaudu tohon sauvakävelyyn, kuten valtaosa suomalaisista äijistä. Se kun on super tehokasta liikuntaa :)

   Poista
  2. Njoo, mulle pitkillä kävelylenkeillä on yhtä paljon meditatiivinen merkitys kuin liikunnallinen... (: Ja luotan muutenkin lenkin pituuteen enemmän kuin tehokkuuteen!


   Hurre

   Poista
 3. Ha haa! Paras kuva ikinä! :D

  VastaaPoista