Sivut

17.10.2012

Ihanat ikkunat

Olin tänään Helsingissä työtapaamisessa ja samalla reissulla tapaamassa ystävääni Janettia, josta tuli tuossa taannoin stadin ligga! Hurjan mielenkiintoinen ja kiva päivä taas kerran, vaan aina tuo matkustus hieman verottaa. Nyt jotenkin hurjan väsynyt olo ja mietinkin, että jaksanko edes tehdä tätä postausta tänään, mutta ajattelin, että on niin kiva kuvapostaus tulossa, että laitetaan nyt vielä menemään.

Satuin nimittäin bongaamaan muutamat oikeins sulokkaat näyteikkunat kun Helsingin katuja talssin. On sillä vaan ihan hurjan suuri merkitys miten ne asiat siihen ikkunaan näytille lykkää ja olenkin aina välillä miettinyt kuinka hemmetin mielenkiintoista tuo näyteikkunasomistajan (vai mikä se nimeke olisi??) työ voi parhaimmillaan olla. Pitäisköhän alkaa laajentamaan vähän tätä työnkuvaa, hehe.

Mutta tässä nyt niitä herkkuikkunoita:


Stockan näyteikkunanurkka nyt on aina ihan super hieno. Jouluikkunaa odotellessa!
Marimekon ikkunat on usein kuin irtokarkkihylly, vaan näin sen saa näyttämään entisä makeammalta
jo ennen varsinaista avaamista!

Sanoma Pro:n ikkunassa esiteltiin uutta kirjaa symppiksellä tavalla. Aivan ihana!

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Keksitkin aina :)

  amp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tuli ihan vahingossa, oli vaan niin ihania ikkunoita :)!

   Poista
 2. Huhu, Marimekon kuosit mänee vuosivuodelta kauheemmiks :D Siis hiirveen räikeitä.. huh! :D Tosin joku värifanaatikko varmaan kuolis kun tulis mun huusholliin x)

  VastaaPoista
 3. Toi Stockan ikkuna on kyllä magee, itsekkin tässä taanoin ohi kulkiessani olisin kuvia räpsinyt jos olisi sattunut kamera mukaan.

  VastaaPoista