Sivut

16.10.2012

Arvonnan voitti.....(jännittävää rummun pärinää)

Nyt on Anselmin arvonta jälleen suoritettu ja tälläkertaa hauskaa manuaalista lippulappustelua korvastikin arpojan ystävä radndom.org! Kiitos kelpo vekottimen. Kelpo vekotin arpoi tällä erää onnennumeronsa niin, että voittajaksi uutistoimiston arvonnassa ylsi nimimerkki
Onnea tuhannseti Jenni arpaonnesta! Laitan sulle nyt heti seuraavaksi sähköpostiin tietoa voitosta ja koodin, jolla pääset noutamaan palkintosi DesignSkins -palvelusta. Tuuhan sitten meillekin kertomaan millaset skinsit tilasit.

Kyllä tää arpominen on vaan niin hurjan kivaa, että taidan joutua järkkäämään teille vielä ainakin jouluarvonnan tämän vuoden puolella! Pysykäähän siis kuulolla jatkossakin te kaikki uudet ja vanhat lukijat. Kiitos kaikille ihan hurjasti osallistumisesta ja niille ketä onni ei nuyt potkaissut, niin kenties potkaisee seuraavalla kerralla. Kiitos ja kumarrus!

Kiitos myös DesignSkins yhteistyöstä palkinnon suhteen :)!

5 kommenttia:

 1. Arpomiseen jää niin koukkuun! :D Itse olen saanut uuden lukijan ja kävijäennätyskin on taas rikottu... Siinä olisi TAAS hyvä syy arvonnalle... Mutta oikein paljon onnea Jennille!

  VastaaPoista
 2. O n n e a a a Jenni!

  VastaaPoista
 3. Onnea Jennille! Mäkin oon ihan innoissani kun mulla on ensimmäinen arvonta viimein käynnissä!! (käy sääkin osallistuun jos haluvat: http://minityyppi.blogspot.fi/2012/10/arvonta.html)

  Mä tässä oon jo innoissani repinyt paperilappusia valmiiksi ja arvontapurkki on jo valmiina koneen vieressä että saan sitten ajan umpeuduttua heti arvoskeltua onnekkaan! Jee! Voi kun palkinto olis helpompi keksiä niin pitäisin varmaan arvontaa arvonnan perään!

  VastaaPoista
 4. Vau! Tiijän että kaikki aina väittää näin, mutta MÄ EN IKINÄ VOITA MITÄÄN!! Hurjan kivaa, kiitos :) Lähenkin heti tilailemaan uusia kuoria tuohon luuriin :)

  - Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, onnea vielä :)! Kiva kun ilahdutti tämä!

   Poista