Sivut

31.10.2012

Halloween-yllärit

Käytiin tänään moikkaamassa Jakkerin siskon perhettä, eli myös kummityttöä sisaruksineen ja koska on Halloween päätettiin viedä mukanamme pienet huisin hurjat halloween yllärit!

Eli askartelinpas eilen sitten kahdelle isommalle sisarukselle pussukat, joissa oli halloween aiheisia hurjia karkkeja (matoja, lepakoita, hiirenpapanoita=salmiakkirae ja ja silmämunia, sekä kurpitsan värisiä karssuja) ja kummityttö yks veelle pussukan jossa oli pelottavia ruskeita halloween-kikkareita, jotka myös rusinoina tunnetaan ja pari silmämunakarkkia.

Kyllä voin sanoa, että herra pian neljä veen nassukka kirkastu niin paljon kun ruuan jälkeen sai halloweenhässäkän kätöseensä, että taas kerran kannatti nähdä se pieni vaiva tuon suuren ilon näkemiseksi :).

Tässä kuvia pussukoista ja idean kopiointi äärimmäisen suotavaa. Väittäisin että tällaisesta yllätyksestä ilahtuisi muksujen lisäksi myös isommat karkin ystävät, kuten poikaystävät, kaverit ja Anna Polkutiet.


4 kommenttia:

 1. Hitsin kivat viemiset!! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania Halloween-pussukoita! "pussukan jossa oli pelottavia ruskeita halloween-kikkareita, jotka myös rusinoina tunnetaan"...nauroin täällä ääneen :)

  amp

  VastaaPoista
 3. Ai että mäkin haluisin tuollaisen HALLOWEEN PUSSUKAN!

  VastaaPoista
 4. Kyllä mullekin olis kelvannut! :D

  VastaaPoista