Sivut

25.10.2012

Ihanat pikku kupposet by Iittala

Bongasin eilen netistä nämä aivan ihanat uutukaiset, mini teema- ja muumimukit by Iittala. Siis onko suloisempaa? Pakko ehkä jossain vaiheessa hankkia nuo suloisuudet, vaan kummat? Ehkä kuitenkin nuo punaiset? Vai kummatkin?? Kääk!

Kuppeja myy Finnish Design Shop, jonka valikoimassa on kyllä kaikkea muutakin niin siitiä, että verkkokauppaan kuulkaas ihan omalla vastuulla!
Kuvat: Finnis Design Shop

9 kommenttia:

 1. Ja viime vuonna noita minimuumimukeja oli ihan Citymarketeissakin :)

  VastaaPoista
 2. Tuli mieleen, että oisko Renkomäessä Iittalan myymälässä. Jossain oon niitä kyllä nähnyt IRL, mutta voihan se olla Cittarissakin. =)

  VastaaPoista
 3. Uusimmassa RobinHoodin lehessä näyttää olevan Muumi-minimukisetti 4 kpl 13,95 euroa. =)

  VastaaPoista
 4. Hei kiitos kaikille vinkkeleistä! Ja Lila Lakka, miehän pyyhkäsen sitten sinne kurkistelemaan :)! Ihanaa!

  VastaaPoista
 5. Mä näin noita valkoisia anttilassa ja olin kyllä melkosen myyty!! Mutta ne makso melkein kakskymppiä, joten jäivät toistaiseksi kauppaan. Ihanathan nuo on, mutta niin suolaseen hintaan saisivat olla edes erilaisia. Paketissa on siis neljä samanlaista mukia. Nyt kyllä rupes uudelleen himottamaan nuo pikkumukit :)

  VastaaPoista
 6. Iittalan myymälässä oli Muumi-aiheiset 19,90 euroa/neljän mukin setti. =)

  VastaaPoista
 7. Jossain vaiheessa oli myös Taika-mukeja minikoossa, mun äiti oli ostanut niitä veljentytölle leikkeihin. Aivan syötävän ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä?! Miten mä olen missannut ne! Olisi aivan ihana ripustella niitä vaikka ikkunaan joulun ajaksi..Ou nou. Pakko nyt vaan mennä hommaamaan noita punaisia. Kiva kun kommentoit tänne :).

   Poista