Sivut

13.10.2012

Työhuone 2.0 ja blogiarvonnan viimeiset hetket

Nyt on hyviä uutisia! Mulla on taas oma työhuone, kiitos ihanan Jarkkoseni, joka sen mulle järkkäsi!
Eli tehtiin koko huusholliin täys-hulina-järjestyksen-muutos! ja tadaa, makkarista tuli työhuone 2.0. Kiitos Jakkeri pakkeri tuhannesti, luet tän kuitenkin jossain vaiheessa!

Kunnon naarasleijonan tavoin piti mun tietysti heti merkata reviirini ja tunkea huoneeseen niin paljon tyttöpinkkiä kuin mahdollista...hehe, ei vaan, en itseasiassa tiedä miten siinä näin kävi. Halusin tuon Say Yes/No jullarin vihdoin myös omalle seinälle niin siitä se idea sitten lähti. Jullari on Underwaren tekosia ja perustuu heidän suunnittelemaan fonttiinsa Liza.  Täältä löydät ajatuksen jullarin takaa KLIK.

Toinen huomion arvoinen asia työhuone 2.0:ssa on tuo musta jalkalamppu. Tarkkasilmäisimmät jo tajuaakin että kyseessä on ikean ihan perus paperivarjostin lamppu josta mokoma valkoinen varjostin on heitetty helekuttiin ja kärkeen viritetty clas ohlsonilta ostettu pieni musta varjostin. Mun mielestä aika tyylikäs ja suloinen samaan aikaan. Jarkolle kiitos myös varjostimen fiksaamisesta sopivaksi tuohon (mitä tekisinkään ilman tota mun handymania). Ei tää ehkä ole mikään suunnittelutoimiston uskomaton mediaseksikkyyttä pursuava ikuisuuksiin toimiva flow toimisto, mutta sitäkin ihanampi ja paras mahdollinen kotitoimisto näissä seinien ja neliöiden asettamissa rajoissa. Viihdyn ja tykkään niin että sukat pyörii jalassa ja kynä kädessä.

Ps. Nyt oisi ihan vimoset hetket osallistua Anselmin arvontaan KLIK! Alkuviikosta arvotaan voittaja, pysykää kuulolla!Alnselmin työhuonenäyttely

PINKKII

Pikku mussukka nukkuu mamin lähellä aina <3
Anselmin työcenter <3Tein laatikoston kaveriks myös tuubin mun usb-johdoille.


Mä näen tässä aina vaan että Say Yo :D

11 kommenttia:

 1. WOU! Todella kiva työhuone! Pitää pistäytyä ihan paikanpäällä kurkkaamassa tässä joku ilta! :)

  VastaaPoista
 2. IIHAAANAAA!!! Hei, yks kyssäri ihan asian vierestä: Mistä tuo rekki on peräisin? Haluaisin itselleni moisen, mutten ole löytänyt :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa. Rekki on ollut mukka koko kesän, mutta odottelee yhä lisää noita muovisia henkareita :D Pitäis mennä ostamaan. Mutta siis niin rekki on tosi näppärä ja super helppo kasata ja löytyy niinkin helposti kun Anttilasta SINI tuuletus rekki. Ihan varmana seinikseltäkin siis löytyy. Pistähän katsellen. Ei oo mikään vähiten tilaa vievä malli, mutta silti oikein kiva. Ajattelin, että jos mulla on iso parveke tai jopa pieni piha ensi kesänä niin pistän tohon roikkumaan hyötykasvi amppeleita pihalle :)!

   Poista
  2. Ei hitto, näin tuon mainoslehtisessä tänä syksynä, kävin kattomassa mutten kai vaan löytänyt. Näin nimittäin yhden toisen rekin ja luulin sitä siksi mainoksen tuotteeksi. Ja se oli ruma. Mutta nyt tiedän paremmin, eli ehkä uusi yritys!!

   Poista
 3. Kivan pirtsakka työhuone näin ankean harmaaseen syksyyn ^_^

  VastaaPoista
 4. Oi! Aivan ihana toi Say Yes/No/Yo juliste! Mistä oot löytänyt sen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuluu näihin muotsikkaopiskelijoiden “työsuhde-etuihin” eli koululta tuon olen saanut :).

   Poista
  2. Loistavaa! :) on kyllä tosi kiva!

   Poista