Sivut

9.10.2012

Kiva kauppa ja ihme ilmiö

Lahteen on avattu aivan ihana uusi kauppa Tiger. Selitin kaverille kyseisestä kaupasta ja todettiin, että se on ihan Ikea goes Sinooperi = paljon kaikkea kivaa pientä tarpeellista ja tarpeetonta. Itselleni hamstrasin ko kaupasta jo kynsilakan, pienen pöytälaatikoston ja sitä varten tuunauspaperit ja tarrat, klipsuja ja muistilappuja. Tuolla on kyllä niin paljon kaikkea jännää, että sieltä löytyy varmasti kivoja pieniä joululahjojakin.

Voisi kuvitella, että olisi jotenkin aikaista miettiä joululahjoja vaan ehei! Eilen bongasin telkkarista jo ensimmäisen jouluaiheisen ja vielä joululaulun sävelellä lauletun mainoksen (kiitos Nissen, se soikin koko loppu illan mun aivoissani) ja hei joulukalenterit on tullut jo kuun alussa myyntiin, että jos et nyt äkkiä kipitä ostamaan sitä kaupan siisteintä kalenteria, niin pian jää pikku Jani-Petteri ilman! Näin on näppylät. Joulukuussa jäljellä on enää ne euron kökkö kalenterit, joiden suklaa maistuu nostalgisen kehnolle ja katkeralle. Viimeisin varma merkki joulun lähestymisestä (liian aikaisin) on kirjaston jouluhylly, joka kärrätään erittäin keskeiselle paikalle pääkirjaston aikuisten osastolle aina joulun alla. Kyllä, tänään näin senkin, kun hain opparia varten kirjallisuutta.

Eikö ole hieman outoa, että joulukamat pursuaa kauppojen hyllyistä, kun vielä voitaisiin rahastaa pientä kuluttaja poloa ihan täysin rinnoin vaikka Halloweenilla tai sitten ihan vaan syksyllä? Luulisi, että tällainen liian aikainen jouluhypetys syö markkinoita pimeän kauden kurpitsajuhlalta. Rakastan joulua ja sen hössötystä yli kaiken, mutta se siinä onkin parasta kun saa vähän salassa myhäillä itekseen ja muka vähän häpeillä, kun on alkanut kirjoittamaan joulukortteja jo lokakuussa tai kun kirpakan syksyisen aamun täyttääkin märkien lehtien dunkauksen sijaan ekojen joulupipareitten tuoksu.

Kynsillä voi olla aina kesä. Ihana persikkainen kynsilakka 2e
Ehkä ihanimman väisiä muistilappuja ikinä <3. Tulevaa työhuonetta odotellen!
Tässä semisti tärähtänyt kuva Lahen kauppakeskus Trion Tigeristä. Kyseessä on siis ketju.
Klipsut pomppas seinälle, näitä tulee työhuoneen seinä täyteen, kuhan saan ensin sen huoneen.
Kerrassaan söpöjä klipsukoita kaikissa väreissä. Pitää käydä ostamassa toinen boxi mustia.
Pienelle pöytäsälälle ostin tällaisen aivan ihanan pöytälaatikoston, jonka sitten tuunailin origamipaperilla ja tarralla.
Hirmu söpö..OISPA mulla jo se TYÖHUONE! Heh. Tällai ois aika kiva joululahja jollekin pienelle ihanalle ihmiselle.

21 kommenttia:

  1. Kiitos jättämästäsi kommentista.

    VastaaPoista
  2. mä katoin syyskuun puoles välis, että mitä, ku kodin ykköseen raivasivat tilaa jouluvaloille. huh huh. musta se oli yliampuvan aikaista. ja joulukalenteritkin ovat jo olleet kassan lähettyvillä aika päiviä. huh eiku njam. jos ne nyt ostaa, montako kerkee tuhoamaan ennen joulukuuta. monta.

    on muutes kiva toi teippaamasi laatikosto. teippeineen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä tää vaan ihmetyttää :D!

      Kiitos hei :)!

      Poista
  3. Mä törmäsin tähän Tigeriin myös täällä stadissa. Jännä mesta, kaikkeahan siellä oli. Itselle tarttui mukaan mausteita, ne oli kumman halpoja mutta hyviä. Ja mitäs muuta...mappi, välilehdet siihen, pannunalunen ja käsisaippua, hintaa tuli muistaakseni 7.20 eli halpaa oli ainakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No halpaa on kyllä! Kaikki tuolla tuntuu olevan todella edullista :)!

      Poista
  4. Mun tekisi mieleni paeta vuorille siiheksi kun joulu on ohi. Oikeasti joulu voisi olla ihan kiva, mutta tämä kaikki älytön materialismi ja säätäminen ottaa niin paljon pannuun, että mun puolesta koko joulun voisi lakkauttaa. Argh!

    Tuo laatikosto on muuten ihan überkiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah. Mä kyllä rakastan joulua ja sen väkertelyä, mutta enemmän sillai DIY tyyliin kun kauheen materian huumassa kulutusjuhla meiningillä.

      Poista
  5. Mäki haluun tonne kauppaa-aa-aan!! On kyllä hassua, jos joulun voi jo huomata kaupoissa... Itsehän en ole juuri huomannut, mutta enpä kyllä liiemmin ole katsellutkaan. No jouluvalohyllyn kyllä näin jo. Sen sijaan tuota itsekseni myhäilyä oon harrastanu jo joitain viikkoja ;) Ihanaa joulunalusaikaa <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun jos kenen pitää päästä tonne tigeriin! Se on niin ihana. Ihanaa että säkin tykkäät myhäilyjouluttelusta :)! Ollaan me semmoset mumuskat <3

      Poista
  6. Tiger on kyllä hauska! Ostin sieltä mun "rumakrapulamies" -kangaskassin ja jotain muuta hassua kun eksyttiin sinne kerran Hyvinkäällä! Hei miten oot noi klipsuttimet laittanut seinään? Olis tosi kätevä kyllä tähän mun "työhuoneen" seinälle ku sais!

    VastaaPoista
  7. Vai hetkinen, nyt kun katoin uudelleen niin onko ne esim. nauloilla tms? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu pienillä valkoisilla nauloillapa hyvinkin :)!

      Poista
  8. Komppaan Kirsikkaa. Joulu on NIIIIIN turhake.
    Tigeriin täytyy päästä !!!
    Minä olen muistanut sinua: http://lilaalakkaa.blogspot.fi/2012/10/substanssia-pukkaa.html =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tästä, pitää tarttua tähän viikonloppuna :)!

      Poista
  9. Olen käväissyt kerran Helsigin Tigerissä, ja sieltähän löytyi tosiaan vaikka ja mitä ihanaa. Tuo tuunamasi pikkulipasto on hurjan kivannäköinen. :)

    VastaaPoista
  10. Millä noi klipsuttimet pysyy seinässä? Nauloilla, narulla vai.. onko se taikaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nauloillapa hyvinkin :)! Pienet valkoiset naulat :)!

      Poista
    2. Ai kato niinpä onkin! Kivat!

      Poista
  11. tuo tiger on myös mun uusi lempparikauppa. sieltä tarttuu mukaan aina vaikka mitä ihanaa. ja parasta on, että vaihtavat kuulemma valikoimaa vielä tosi usein. kävin paria viikkoa aikaisemmin kouvolassa avatussa liikkeessä ja lahdessa oli jo ihan eri juttuja, kuulemma lahteen tuli jo lokakuun valikoimaa...

    VastaaPoista