Sivut

4.5.2012

Semmapäivät pulkassa

Mulla oli eilen oma väliseminaari ja tänään oonkin ollut koko päivän kuuntelemassa muiden loppuseminaareja. Näin tuoreeltaan tunnelmat kummastakin on erittäin hyvät. Oma seminaari meni juuri niin putkeen kun vaan olisi voinut toivoa. Olen kyllä ansainnut huomenna pienet juhlalonkerot, kun mennään kavereille viettämään taas “kuusnepa” peli-iltaa! Sain todella mieltäylentävää palautetta ja olen siitä todella iloinen. Tuntuu, että nyt sai taas uutta puhtia saattaa tätä hommaa eteenpäin.

Tämän päivän päättöseminaarit sen sijaan sai taas vaan hämmästelemään kuinka älyttömän taitavaa jengiä meidän osastolta oikeen tulee. Oli muistipeliä, graafisen suunnittelun opaskirjaa, personal taideprojektia, demonitutkielmaa ja fonttisuunnittelua ynnä muuta. Siis huh, että voi olla ylpeä, että saa opiskella tällasen porukan kanssa. Käsittämättömän upeaa materiaalia, joka kyllä nosti aika roimasti sitä omankin opparin rimaa, siitä olis parempi tulla aivan hemmetin hyvä. Kiireinen kesä tulee, kun työtä ja opparia saan vääntää kilpaa, mutta onneksi on tää läppärikin olemassa, niin voi heittää lähipuistoon pitualteen naputtelemaan opparin kirjallista. Jes. Seuraaava seminaari onkin sitten mun päättöseminaari..hui.

Se mikä tässä päivässä on ehkä vähän surullista on se, että kolme meidän luokasta valmistui, eikä meidän luokka ole enää sitten sama kokonaisuus. Mullakaan ei ole enää yhtään kurssia kun yrittäjyysopinnot saatiin rutistettua purkkiin (WUHUU!), eli valmistuminen on oikeesti ihan vaan opparista kiinni. Yhyy, tämä neljä vuotta tuossa lempeässä kotipesässä Muotsikalla on hurahtanut niin nopeasti, että pelottaa.  Onneksi tänään ilokseni kuulin, että luokkamme Mikkelin vahvistus ei aiokaan muuttaa saman tien takaisin Mikkeliin, vaan jääkin Lahteen! Eli ei me nyt heti ainakaan hajaannuta. Yksi muuttaa Tampereelle ja toinen Helsinkiin, mutta nuo nyt ei ole niin kovin kaukana. Pitää vaan järkkää tarpeeksi hyviä pippaloita, niin kyllä ne sitten joskus Lahteenkin kiiruhtavat.

Tässä vähän luonnoskirjan matskua, mitä on tullut tässä semmojen aikana tuherreltua, heh. Tuli sinne paaaljon muutakin, mutta tässä kai nämä mielenkiintoisimmat. Se vaan on ihan fakta ollut jo yläasteelta asti, että mä pystyn kuuntelemaan paljon paremmin jos saan piirtää samalla.

Hyvää viikonloppua ja terveisiä täältä MM-lätkän valtaamasta kisastudiosta!


Tämä sai jo Photarissa uudet värit, a niin kuin anselmi!


Makaroonia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti