Sivut

14.5.2012

Festarilippua ja tärkeää asiaa

Ai että, minä likka kävin Hansun kanssa tänään ostamassa kesän ekat (ja todnäk vikat, nyyh) festariliput, jee! Lähdetään kolmen rokkilikan voimin starttaamaan kesäkausi Kivenlahti Rockiin kahdeksi päiväksi, Espooseen kesäkuun toka viikonloppu. Ihan mahtavaa! Mukana menossa siis Anna, Hanna ja Janet. Tästä tulee varmaan ihan mahtava reissu, satoi tai paistoi. Sen verran on loistavat esiintyjät. Kiva festaroida ekaa kertaa ihan tyttöporukalla (sori pojat, mut te jäätte nyt kotiin). Liput oli sen verran edulliset ottaen huomioon vielä tuon loisto esiintyjäkaartin, että tähän tilaisuuteen ei voinut olla tarttumatta. Enää muutama viikko ja sitten rokkistellaan. Onko kukaan lukijoista menossa ko festarille?

Mutta niin, mulla olis nyt hyvän asian puolesta tässä vähän vakavampaakin sanottavaa. Nimittäin nyt ollaan pistetty pystyyn Kansalaisaloite turkistarhauksen kieltämiseksi Suomessa ja siihen kerätään nimiä. Nimiä tarvitaan 50 000, jotta asia on otettava eduskunnassa käsittelyyn. Aloitteen voit allekirjoittaa joko kotona ja postittaa sen tai sitten käydä kaupunkisi keräilypisteessä paikan päällä allekirjoittamassa. Molempiin vaihtoehtoihin löydät lisäinfoa TÄÄLTÄ. Ja jos nyt mietit, että se viherpiiperö Anselmi siellä taas vaahtoaa, niin käyppä sitten vaikka kurkkaamassa täältä vähän faktaa aiheesta ja tuomitse tai ole tuomitsematta vasta sitten tämä mun “hörhöily”.
Eli nyt jotta kaikki karvaiset eläimet saisi pitää ne karvansa ja henkensä, niin olisi melko suotavaa, että vaivaudut tekemään pienen askeleen tämän asian puolesta. Sitäpaitsi  kaikille lahtelaisille tämä on nyt oiva tilaisuus käydä samalla tutustumassa meidän pieneen Maatilapuotiin - Kyllä Huomiselle, jossa toinen Lahden nimienkeräilypisteistä sijaitsee! Käy kurkkaamassa puodin nettisivut täällä.

Ja jotta saadaan homma vielä eteenpäin haastan kaikki bloggaavat kanssasiskoni linkkaamaan myös aloitteen blogiinsa! Meidän panosta tarvitaan beibit.

Ettei nyt mee ihan paasaamiseksi niin loppukevennyksenä kerron kuinka tuossa äsken Jarkolle vähän naureskelin, kun aloitteen facebook sivulla joku oli kirjoittanut, että “meidän perheessä vain kissoilla on turkki!” niin mun olisi hirveästi tehnyt mieli kirjoittaa sinne, että meilläpä ei ole edes kissalla! Hahahah, tiedän todella huono vitsi.

Anselmi kiittää ja kuittaa ja painelee itse allekirjoittamaan aloitteen.
2 kommenttia:

  1. Mä heti ajattelin, että Leon on ainakin turvassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei oo lempukalla hät päivää, ellei joku saa kissasta tehtyä nahkalaukkua muotiin...ou nou :D.

      Poista