Sivut

19.5.2012

Päivän pikapostaus!

Well hellou! Täällä sitä kuulkaas ollaan kalaleskenä kotona. Käytiin sentään tuon toisen kalalesken Jennin kanssa katsomassa leffassa The Avengers 3D:nä ja voin sanoa että oli ihan turkasen hyvä pätkä. Hurja äxönpätkähän se oli mutta sellainen minun mieleen. Paljon sankareita ja komee pahis, mitä muuta voi leffalta pyytää, hehe. Marvel ei vaan jätä kylmäks ketään. Katsokaas tästä traileria tyypit, niin tiedätte mistä puhelen:


5 kommenttia:

 1. Oulu sanoo, että trailerin perusteell vaikuttaa ihan helvetin huonolta leffalta! Ja joo, oon liian vanha/nuori digatakseni Marveleita, ja vihaan muutenkin näitä jenkkien superhero-leffoja.... Lähinnä jäi trailerin perusteella mietityttään, miksi Samuel L. Jackson on lähtenyt näin säälittävään leffaan mukaan? Oi miksi...

  Terveisin Hurpo-Turpo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ollaanpas siellä nyt oltu kärkkäänä mein blogissa. Tais mennä pari bisseä eilen liikaa ;D! Marvelin arvon ymmärtäminen ei kaiketi liity ikään, johan sen todistaa niiden kuluttajakunnan laajuus, se on vaan sen visuaalisen maailman hienouden ymmärtäminen ;). Tarinat on mulle näissä leffoissakin sivuseikka, se on enemmän mielettömän upeat hahmot, efektit ja maailmat. Ja mitä tuohon Samppaan tulee, niin oikeen itsekin yllätyin miten hyvä roolisuoritus se häneltä oli. Viime vuosina on ollut vähän heikoilla kantimilla ko herra. Ja jos et oo nähny yhtään Ironman leffaa niin suosittelen kattoo. Robert Downey jr on siinäkin vaan oma viiltävän hyvä ittensä (ja yhtä komee kun ennenkin). Jos taas olet jo nähnyt sen etkä vaan tajua sitäkään niin julistan sut toivottomaks tapaukseks :D haha.

   Poista
  2. ainiin unohdin mainita parhaimman, eli tietysti kivan pienen lisätwistin tähän tuo juurikin se, kun itse käväisi tuolla NYCissä juuri ja näit siltä reissuilta tuttujen paikkojen murskautuvan täysin kun hulk ja kumppanit on taistelutantereella. Huomasin katselevani, että “voi vitsi tuolla on noi Central Stationin super hienot lamput, minkä alla seisoin kuvaamassa...jaaa nyt ne on musrakan" :D hehehehehe.

   Poista
 2. Mie kattoin ton eilen kotosalla. Tykkäsin! Ja varsinkin Thor! Uuh! ;)

  VastaaPoista