Sivut

17.5.2012

Haravoita, saksia ja mailoja.

Tässä tulloo Anselmin uutisia tälle daagenille:

URHEILU
Ihan ekana saanen sanoa, että huh huh olihan jännä lätkämatsi. Kissa meinas saada sydänhalvauksen kun raukka nukkui ja purisi Jarkkiksen sylissä niin sitten tuli tuo kolmas maali ja Jarkko karjaisi kun leijona konsanaan. Leon raukka ampaisi mua kohti turvaan. Mutta huh, jatkossa ollaan, hyvä SUOMI!

KOTIMAA
Mökkeilykausi on nurkan takana ja on aika pistää mökit kesäkuntoon.  Myö pyyhkästiin Jarkon kanssa meidän sukumökin kevättalkoisiin tänään heti aamuvarhain ja kappas siel ollutkaan muita kun myö viellä silloin. No kyllä sinne muitakin sitten alkoi valumaan pikkuhiljaa ja pian haravat lauloi ympäri saarta (meidän mökki on maailman suloisin pieni saari). Olikin kyllä ihanaa haravoida oikeen totuuteen. Se on jotenkin niin ihanan terapeuttista puuhaa, kun rapsii vaan menemään rempsein rantein. Haluisin niin kovasti jo sen oman talon ja pihan, missä ois vaikka mitä kuopsuteltavaa, nypittävää ja hoidettavaa. Mun sisällä asuu niin paha viherpeukalo, että se ei pysy kohta enää aisoissa ja saatan löytää itseni salaa kuokkimasta jonku pahaa aavistamattoman mummelin pihalla viellä joku päivä. Onneks kaveri pyys mua apuun istuttelee vehkoja niiden pihaan, niin pitää mennä sinne leikkii kotihortonomia.

SÄÄ
Tultiinkin ihan niin sanotusti kreivin aikaan kotiin, kun taivas repes ja vettä alkoi sataa ihan kaatamalla. Ihana sateen tuoksu onkin nyt ollut ja on paljon helpompi hengittää (mulla ei allergisella ihmisellä on ollu hirveitä allergiaoireita tänä keväänä). Olen seuraillut koko illan netin ukkostutkaa, kun semmonen ukkosen tuntu on nyt ollut kyllä ilmassa ja mun päässä. Jos se sieltä pienet väläytykset heittäis.

Ostin huoltsikalta ihanan tyttöiset näppylähanskat, ettei kädet menis ihan rikki haravoinnista
ja soutamisesta. Kostea ilma taas pitää huolen siitä, että mun hiukset ovat lähinnä mallia
Armi Kuusela...graah. 
KULTTUURI


Eilen löysin netistä sattumalta aivan ihanan jutun, eli kuvittaja/graafikko Klaus Haapaniemen kuosein varustetut Fiskarsin sakset! Näitä on kokonainen sarja ihania erilaisia saksiloita! Jos haluat lukea niistä ja herra Haapaniemestä lisää, niin täältä löytyy infoa.  Pakko ehkä jossain vaiheessa tommoset jotku kivat ostella mun työpöydän iloksi. Mitkä olis sun lempparit näistä?

Kuva Fiskars


6 kommenttia:

 1. Samishanska!! Musta on myös ihanaa aina kun paljastat sisäisen armisi <3
  Saksista valkkaisin suurimmat. Nuo pikkusaksilotkin on kivat, mutta en tiedä, mitä niillä tehdään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mun sisäinen Armi on kyllä ollut viime aikoina niin läsnä, että, kun tää tukka alkaa taas olee ihan hallitsemattoman pituinen. Mun pitää vissii alkaa ihan kihartamaan tätä jotenki D: apuva!

   Poista
 2. Ahh kuinka jännä peli konsanaan ! Meidän kissa meni nurkkaan raukka kun oli niin peloissaan ku mä huutelin ja heittelin mun läppäriä haha. Voi Mimi.. :(

  Isot sakset kunniaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Mimi rassu! Onneks tää hulluttelu loppuu taas tänään, ni saa kissat rauhan :D!!

   Poista
 3. Kivannäkösiä saksia, taijjan langeta ostaan :P
  Yhhyh, ei tälläsii kuvii sais laitella kun ne niinko pakottaa ostaan xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehe, sanoppa muuta. Voiko tässämuka muuta kun rakastua näihin! Mun työpöytä suoraan sanoen vaatii nämä!

   Poista