Sivut

3.5.2012

kato, Kultainen Apina!

Kerroin tuossa taannoin olleeni uuden lahtelaisen sarjakuvaputiikin avajaisissa, jota luotsaa luokkakaverini Tea miekkosensa ja miekkosen kaverin kanssa. Tässä tulee nyt pieni esittely Lahden värikkäimmästä ja suloisimmasta putiikista, eli Kultaisesta apinasta!
Suosittelen, että jokainen lahtelainen, kuka tätä lukee, ja vähänkään tuntee mieltymystä, kivoihin värikkäisiin tavaroihin ja kauniisiin sarjakuviin kipittelee pikku lenkkitossuillaan Puistokatu seitsemään ihanien tavaroiden landiaan. Kauppa on auki torstaista lauantaihin ja satunnaisesti muinakin päivinä. Tarkempia kellonaikoja suosittelen kurkistamaan putiikin facebooksivuilta TÄÄLTÄ.
Kauppiaat itse ovat suomalaisen sarjakuvan asiantuntijoita, eli jos et tiedä sarjiksesta mitään ja sarjisfanaatikko kaverille pitäisi saada valmistujaislahja, niin apu on lähellä!
Ja nyt te ei-lahtelaiset lukijat, jotka jo kieritte harmista lattialla, teille hyviä uutisia! Kultaiselle apinalle on tulossa myös nettikauppa lähiaikoina, josta voit tilata tätä sulaa ihanuutta suoraan kotiisi! Ilmoittelen siitä täällä myöhemmin.
Haluan sanoa Tealle ja kumppaneille, että kiitos tyypit, Lahti on kaivannut juuri Kultaisen apinan kaltaista “kaikkea ihanaa”-kauppaa. Toivon suuresti, että tämä ihanuus on ja pysyy, siispä kaikki ostoksille!

Tässä Puistokadun uusi piristys!

Neiti myyjätär itse!

Onnistuin vahingossa pyöräyttämään kameraa kesken kuvauksen, heh.

Koruja, sarjiksia, PEZejä, Myyrähahmoja, leegojuttuja....IHANAA!

Söpö Teukka söpö väreissään!

4 kommenttia:

 1. Oi me nii-iiiin mennään tonne sitten ku mie tuun käymään!!!

  VastaaPoista
 2. Erittäin mukava puoti! Suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookin. Pitää taas joku päivä käydä itse pyörimässä.

   Poista