Sivut

30.4.2012

Wappu, tuo kesän iloinen kutsuhuuto!

No mutta hyvää vappua kansalaiset! Itse viettelin tämän vapun nyt aika rauhallisissa merkeissä äiteen luona syöden ja nautiskellen muutamat lonkeroiset, nami nams. Tällai ihan todella rento ja rauhallinen vappu oli kyllä ihan juuri oikea ratkaisu tähän väliin kun meinaa vähän olla väsymystä ilmassa. Huomenna sitten mennään Raisan kanssa pitkälle lenkille nauttimaan toivon mukaan yhtä kauniista säästä kuin tänään. Meidän piti mennä nykäisemään sellai reiluhko pyörälenkki, mutta mun pyörä ei olekaan vielä tullut huollosta. No keskiviikoksi se nyt sitten viimeistään luvattiin, niin toivon, että se nyt oikeasti silloin tulee.
Mun seminaaripäiväkin aikaistui jo torstaille ja nyt mua alkaa vähän jännittämään, mitä siitä mun semmamatskusta tuumataan. Tosi kiva kyllä, että siirtyi, koska nyt voin sitten perjantaina keskittyä täysin kuuntelemaan muiden päättötyöseminaareja ja ottaa niistä kaikki vinkit irti omaani varten. Tää on viiminen tilaisuus ennen omaa loppusemmaa nähdä muiden loppusemmoja. Harmittaa vaan vähän, kun perjantaina ois ollut myös tärkeä paltsu, mutta tässä vaiheessa en kyllä pysty skippaamaan enää seminaareja juurikin yllä mainitusta syystä, graah.
Mutta kello on nyt niin tuhat, että mie kiiruhdan unille kun väsyttääkin jo ihan hurjasti. Ihanaa huomista vappupäivää ja mahdollisia vappupiknikkejä sun muita mukavia kevätaktiviteetteja kaikille. Hei toukokuu on täällä, se on ihan juuri kesä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti