Sivut

21.4.2012

Mä joka päivä töitä teeeeen...

Täällä ollaan oltu vaan työmyyriä taas sen verran tiukkaan tahtiin, että ei ole ollut niin kivasti aikaa teille tänne turinoida juttuja. Oon kynä sauhuten tehnyt kuvitusjuttuja ja käynyt sähöpostirallia vähän sinne sun tänne. Oppariakin pitäis alkaa nyt sen verran miettimään, että voisin ens perjantaihin mennessä rykästä väliseminaaria varten disposition ja esitellä mun uskomattoman monipuoliset materiaalit (apua). Onnea muuten kaikille opparinsa nyt palauttaneille, sehän on valmistuminen ihan ovella yhdellä jos toisella!

Mutta mulla tuntuu nyt töitä ja tekemistä riittävän, mikä on kyllä hyvä asia, harvalla on näin kivasti duunia omalta alalta kun vielä koulun penkillä kököttelee.

Tänäänkin oltiin flikkain kanssa klo 10 Felmannia tietokeskuksella pistämässä alulle ´ihana´ uurrastus yrittäjyys -verkkokurssin lopputulemaa varten. Niinkin kevyen asian kanssa painiskeltiin kun oman yrityksen eli meidän tapauksessa design toimiston perustaminen...argh. No hommaa hieman helpotti se että meillä oli rehdeistä rehdeimmät eväät ja kaikilla niin väsynyt pääkoppa, että nauru irtos ihan asiasta kun asiasta. Neljään asti siellä sinniteltiin ja saatiinkin homma puoleen väliin. Ens lauantaina sitten sama uusiks. Jea.

Vaan nytpä tässä raikkaan kiireisenä ihmisenä toivottelen teille hyvää viikonloppua ja jatkan piirtämistä hetkisen ennen kuin lähdemme katsomaan Iron Sky leffaa! Jee.


Tässä todistusmateriaalia meidän neljän macin popup officesta. Sori huono kuvan laatu, ei sattunu kamera mukaan niin piti turvautua kännykkään.


1 kommentti: