Sivut

11.4.2012

Keväiset tuulet puhaltelee

Noniin, vähän venähti tämän kuvapostauksen teko, kun salilla menikin vähän myöhempää. Olipa kiva olla sielläkin hikoilemassa taas parin viikon tauon jälkeen. Teki niin sanotusti    g u t a a   !  Heh.
Tänään oli muutenkin huippu kiva päivä, tein ensin aamupäivän normaalisti töitä ja sitten illalla lähdettiin ystäväni Hannan kanssa pienelle kirpparikierrokselle. Löysin aivan ihania vanhoja ala-asteen kirjoitusvihkoja, suloisia postikortteja (varokaa vaan näitä lähtee varmaan postiin joillekin), vuoden 1986 Tarzan sarjiksen (hurjan hieno vuosi) ja yhden isomman kortin sisustusmielessä.
Kirpparin jälkeen mentiin vielä Amarilloon kaakaolle. Täytyypä sanoa, että oli ihan hurjan mukava ilta meillä! Tänään kypsyi mielessäni myös vahvasti opparini kuvitustyyli ja alan varmaan heti kun saan työt siihen malliin, että on aikaa ajatella kunnolla muutakin, niin tekemään luonnoksia hahmoista, niin olisi sitten ensi kuun alussa väliseminaarissa edes jotain näytettävää.

Vaan pidemmittä turinoitta niitä kuvia kehiin!

Mun huoneen nurkassa asuva tyyppi sai uudet korut ja vaatteet. 

No ne ihanat omppuskathan oli mun uudet pirtsakat Vallilan verhot, jotka äiti ihana mulle
alennuksesta osti! Kyllä kelpaa näillä mennä kesää kohti, sanoo Vito ja nauttii auringoista.

Ostin itselle vähän mummoisia ruukkuja ja yrttejä. Huomaa myös mun pieni kastelukannu
ja yrttisakset!

Ja aivan ihana begonia sai myös muuttaa mun ikkunalaudalle piristämään kaikkia.

Tällainen leponurkka mun huoneessani. Jos katsot tarkkaan saatat nähdä myös mun pienen
mummogalleriani ikkunan välissä. Eikö olekin ihanan valoisaa!

3 kommenttia:

 1. Vito on sulonen <3 :)

  VastaaPoista
 2. Vito on sellai meidän perheen liikkis vanhus. Päivä päivältä se on vaan höppänämpi, mutta niinhän kunnon vanhuksen kuuluu eikö :)!

  VastaaPoista
 3. Kivoja keväisiä kuvia! Ja mummoiluhuone näyttää oikein mukavalta kaikkinensa! Tuo viiminen kuva, jossa Vito makoilee, näyttää ihan sellaselta 70-luvun filmikamerakuvalta :)

  amp

  VastaaPoista