Sivut

17.4.2012

Ruokkiuutiset

Halusin kertoa teille pienen uutispläjäyksen näin ruokin kunniaksi:

Ajankohtaista

Eilen julkaistiin Tasavallan presidentti Sauli Niinistöstä virallinen valokuva. Kuvan rankka photoshoppaus on herättänyt keskustelua niin allekirjoittaneen facebook news feedissä kuin ihan virallisemmissakin medioissa kuten radiokanava ylexllä. Virallisen kuvan voit käydä katsastamassa TÄÄLTÄ ja todeta itse mikä on fotoshoppauksen aste. Samaisesta osoitteesta voit ladata kuvan myös omiin käyttötarkoituksiin (mitä ne sitten lienevätkään, heh). 
Tässä ehdotukseni Salen wappuluuksiksi:
Elokuvasta Batman (1989)


Ulkomaat

Ulkomaillahan tapahtuu mitä hienompia mainoskamppistouhuja ja tässä haluisinkin esitellä teille kaksi aivan loistokasta sellaista, jotka ystäväni mulle linkkasivat yksi päivä.

Varoitus, video saattaa aiheuttaa järkyttävää empatiaa, herättää karuun todellisuuteen ja avata silmät:Sitten ihan muuten vaan loistokas kamppis:
Kotimaa

No osataan meillä Suomessakin tehdä hienoja tempauksia jo nuorella iällä:Sää

Tänään sää Lahdessa on aivan harmaa ja ankea, toivonpa että siellä missä sinä tätä luet sää olisi hitusen mieltäylentävämpi! Onneksi Anselmin työhuoneessa on lämmin ja mukava olla teekuppi kädessä.7 kommenttia:

 1. Mahtavin ruokkipostaus! Piristi kummasti päivää :)

  T. Mertsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mertsi ja mukavaa, että pystyin ilahduttamaan :), sehän tämän blogin perimmäinen pyrkimys on kuitenkin. Tule toistekin kommentoimaan.

   Poista
 2. Kiva postaus! Tuli muuten hyvä mieli tuosta flashmobista. :) Ja nuo kaks toista mainosvideoo oli kyl hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa Pipsa! Mulla tuli ihan tippa linssiin kun kattelin noita tanssivia muksuja Prismassa. Ihan mahtavaa!

   Poista
 3. Toi Belgian nappijuttu on sellasesta ohjelmasta, se nappi oli myös Antwerpenin Meirillä, hieman herätti kummastusta :DDDD

  Terv Hannake

  PS koska nähdään sun postaus synttäreistä Aannaaaaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi nappi juttu oli ihan loistava :)!! Mun ne mainospuolen koulukaverit oli ollu harjottelussa tossa toimistossa mikä on tehnyt ton mainoksen. Siistiä. Belgiassa osataan nää hommat!

   Ja joo mul on vaikka mitä postauksia jonossa tulossa. Synttäripostaus ois kyllä jo aika korkee aika rykästä tänne :)! Ja yks toinenkin kiva hommeli...ou nou. No torstain dediksen jälkeen jos ois hyvä hetki. Jarkon tekemä kakku pitäis kyllä saada arvoonsa kaikkien nähtäväksi. Niin ihana se oli. Samoin ihanat lahjat ;)

   Poista
 4. Saulihan on Sauli vaikka batmanvoissa paistais :) heh. Ihania videoita, tuon Belgiajutun olinkin jo jossain nähnyt. Ja nuo lapset Prismassa, loistavaa!

  amp

  VastaaPoista