Sivut

8.4.2012

Pääsiäisen herkku on salaatissa

Tässä tulee teille mun ja Jarkkiksen pääsisäsisalaatin ohje. Tai lähinnä miten tehdään perus fetasalaatista vähän ruokasampi ja epä arkisempi versio.

Eli ensin tehdään se ihan perus fetasalaatti pilkkomalla seuraavat ainekset:
  • feta, kurkku, tomaatti, salaatti, omena ja paprika
  • Sitten sekaan heitetään vielä hernemaissipaprika -pussi ja nam, itse salaatti on valmis!
Seuraavaksi valmistetaankin lisuke eli pestomakaroni:
  • Keitä sopiva määrä makaronia normaalisti kattilassa ja valuta vedet pois. Seuraavaksi lisää pesto rosso (punaista pestoa) purkista niin monta lusikallista pestoa makaronien sekaan kun mieli tekee. Mitä enemmän pestoa, sen “mäyhäisempi” koostumus. Jos käytät ihan reilusti pestoa, niin makarooniin ei tarvitse lisätä suolaa, koska pesto itsessään on ihan maustettua. Pestomakaronin voit sitten sekoittaa joko salaatin sekaan, tai syödä erikseen. Valmista!
  • Pestomakaronia pystyt toki soveltamaan muidenkin ruokien kanssa. Esimerkiksi, heitäppä sekaan vaikka vähän paistettua paprikaa, tomaattia ja oliivia, niin sulla on valmis ruoka siiäkin. Myös vihreä pesto on tosi käyttistä.
Päälle vielä töräys salaattikastiketta, niin eipä tarvi miestenkään hermoilla, että joutuu elämään pupun ruualla.

Tältä se sitten näyttää, bon apetit!


3 kommenttia:

  1. Nams! Näyttääpä hyvältä. Hei! Meidän pittää tehdä tätä sitte ku tuut!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tai vielä parempi, teen tätä sulle kun tuut tänne ;)!

      Poista
  2. Ei voi muuta sanoa kuin että N A M !


    amp

    VastaaPoista