Sivut

22.4.2012

Aurinko on kirkas vaan mieli harmaa

Siitäkin huolimatta, että aamuni alkoi tosi mukavissa merkeissä kaverin ja hähen aivan hurjan ihana pienen poikansa kanssa vauvauinnissa  niin silti tänää on ollut oikee sunnuntaifiilis. Tiedättekö tunteen? Sellai vähän pöh ja pah, ja mieli on vähän maassa ja väsyttää eikä oikeen nappais mikään. Tiedän että tähän olisi auttanut oikeen mehevä lenkki tuossa aivan uskomattoman ihanassa ulkoilmassa, vaan on ollut kyllä nyt niin paljon hommaa ihan tässä neljän seinän sisälläkin, etten ole kerinnyt kuin nopeasti koiran kanssa pyörähtämään siellä. No onneksi se on luvannut ihan kivoja ilmoja tässä jatkossakin ja olen tänään menossa vielä salille purkamaan turhia virtoja kun saan hommat valmiiksi, niin eiköhän se aja vähän saman asian.
Se mikä on ihanaa ja piristää tällaisiakin harmaan mielen päiviä on tieto siitä, että mun maailman paras fillari on ollut korjauksessa viikonloppuna! Jos saan sen huomenna käyttöön, niin poljen sillä ainakin Rovaniemelle asti...tai sitten äitille tuohon muutaman kilsa päähän, eheh. Ihanata.

Tällaisia sunnuntaifiiliksiä voi myös koittaa hoitaa hyvällä uudella musiikilla. Tässä taas yksi aivan loistava sunnuntaibiisi kaikessa rauhallisiidessaan. Musavideokin on aika magee, että katsokeehan.


3 kommenttia:

 1. Me ollaan niin ylpeitä meidän omasta Gotyesta täällä belgiassa !! Tosin hän on puoliksi australialainen myös mutta silti me omitaan tuo mies. :D

  T: Hannake

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tää on Belgian miehii! En ees tiennyt. No ilmankos onkin niin ihana!

   Poista
 2. Pysähy Oulusa matkalla Rolloon... Tarjuan kahavit!

  t. Hurre

  VastaaPoista