Sivut

27.4.2012

Oon voimissain!

Onpas ollut työteliäs viikko. Hirveesti oon saanut aikaseksi. Paljon paljon kuvia, yhden seminaaripresentaation, vähän nettisivuikoneita, kilpailukutsun taiton ja kuvituksen...sitten olen viellä kerinnyt mm haaveilemaan, jumppailemaan, hupsuttelemaan, pusuttelemaan, murehtimaan ja ulkoilemaan. Näin kevään ensimmäisen ampparinkin ja pelkäsin sitä (miten ne pelottaakin niin hirmusti näin keväisin, ennen kun kerkiää tottumaan).

Ihanan lämmintäkin on ollut viime päivinä. En ole vaan ihan liikaa kerinnyt nauttimaan noista mahti-ilmoista, mutta jos sitä vappuna tulis vaikka pyörähettyä pihamaallakin. Ollaan menossa äiteen luo grillailemaan maanantaina, nami nam! 

Niin mulla on ensi viikon lauantaina opparin väliseminaari ja se on aika jänskää. Meidän luokkalaisista nyt keväällä valmistuu ihan huikeat kolme ihmistä (yhdestätoista). Tämä ei-ajallaan valmistuminen on ihan yleinen ilmiö tuolla meillä päin, kun moni työllistyy jo kouluaikana, niin sitten jää oppari helposti roikkumaan. Onhan siellä paljon kyllä ihan sellaista yleistä “elämäntaparoikkumistakin”. Itse en kyllä ajatellut venyttää opiskeluja yhtään pidempään kuin syksyyn, vaikka syy nyt onkin parempi kuin monella muulla roikkujalla. Teen tässä opparia koko ajan töiden ohella. Onhan se vähän rankkaa välillä ja näkyy esim naaman muuntumisessa pandamaiseen sävyyn, mutta kesäaurinko tulee ja korjaa tämän ongelman.

Musta on tullut oikea multitaskingin mestari tässä pienessä kiireessä. Tällä viikolla olen tehnyt töitä esim autossa ja z-junassa. Läppäri vaan syliin niin kyllä siinä syntyy yhet opparisemmat kätevästi! Junassa törmäsin serkkuuni ja naurahdinkin hänelle että mitäs tykkäät mun pop-up officesta! Hehe. Eli jos näette vähän räjähtäneen näkösen naisihmisen jossain nurkassa läppäri sylissä ja papereita ympärillä hujan hajan niin se olen vain minä.

Kiireestä huolimatta tällä viikolla on tapahtunut hurjasti kaikkea kivaa. Olin keskiviikkona luokkakaverini Tean, hänen miehensä ja yhden kolmannen osapuolen Lahteen avaaman sarjakuvakaupan Kultaisen Apinan avajaisissa. Ihan hurjan ihana kauppa tuossa Puistokatu 7:ssä. Sarjakuvien lisäksi putiikki myy....no kaikkea aivan ihanaa! menkää ihmeessä kurkkaamaan to-la. Nettikauppakin on kuulemma tulossa. Teen tästä varmasti postauksen lähiaikoina.

Vaan nyt taidan hypätä tonne sohvan nurkkaan nauttimaan ansaitun lasin valkkaria! Nämä on niitä elämän pieniä iloja!2 kommenttia:

 1. Teetkö siis nettisivujakin?
  Hhmm... täytyy muistaa jos asia näin, joskus meinaan näillä näkyvin tuun tarvihteen semmoiset ;) Tosin korvauksen kyllä saat... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, en valitettavasti osaa koodata, oon suunnitellu leiskoja nettisivuille jonku verran, mutta koodaus on sitten joidenkin nördejen hommaa. Ois kätevää kun osais, mutta se on sellai ala missä mulla palaa käpy alle viiteen minuuttiin :) hehe.

   Poista