Sivut

9.4.2012

Well hello aurinko!

Vihdoin se on tullut takaisin, AURINKO! Suomen pitkä ja kylmä talvi saa ainakin tämän tytön hipiän suoraan sanottuna himoamaan niitä ensimmäisiä oikeasti lämmittäviä auringonsäteitä. Nyt niitä on taas liikkeellä. Vaikka tänään tuli jossain välissä taas luntakin ihan vaakatasossa, ei mikään pysty poistamaan tätä kevään tunnetta päästäni! Valon ja lämmön tuoma piristys tuli kyllä  ihan tarpeeseen.
Olimme eilen Raisan kanssa lenkillä sataman seuduilla ja voi sitä valon ja lämmön määrää. Ihanasti aurinko hipsutteli takkini mustaa selkämystä. Oli muutenkin ihana ulkoilla oikeen kunnolla ja tuulettaa aivoja kaiken työnteon ja pohtimisen väliin. Raisa tarjosi vielä kaakaot sataman “mummokahvilan terassilla” niin mikäs oli ollessa. Kyllä sai ressit kyytiä siinä kun maailmaa kupposet kädessä parannettiin.

Pääsiäsinen meni muutekin mukavasti, lauantaina käytiin Jarkon porukoilla sukuloimassa ja juhlimassa appiukon synttäreitä (onnea vuan vielä!). Oli niin kivat pikku juhlat ja isot syömiset, hih. Siellä oli myös meidän kummityttö veljensä ja koko perheensä kanssa. Oli vaan niin ihana nähdä taas noitakin. Kumppis on kyllä niin iloinen tyttö, että ei vois noin pieneltä ihmisellä enää paljoo leveempää hymyä irrota. Ihan kilpailee valoisuudellaan tuon keväisen auringon kanssa.

Näin meillä eläimet naatiskeli tänään auringosta

Itsekin intauduin ottamaan pienet varjotanssit ilta-auringossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti