Sivut

22.5.2012

Printtiä printin perään

Tässä teille vähän kuvaa, mun tänään tulostamista ja paketoimista printeistäni, joita saa siis Lahden torilta Soul of Design -tapahtumasta Jazz torin yhteydessä lauantaina klo 11-16. Olen tässä miettinyt näille hintaa ja se on niin kovin hankalaa hinnoitella omia rakkaudella tehtyjä tuotoksiaan. Mikä olisi sun mielestä tämän tyyppisille paketeille sopiva hinta? Koko on siis A4. Voit vastata anonyymisti, jos pelottaa että halveksun taiteen tajuasi, hehe.

Musta nää olis aika kivoja lahjoja vaikka juuri valmistuneelle tai sitten pienelle koululaiselle kesäloman alkajaisiksi, miksei kesävauvojen ristiäislahjaksi tai nuo kaksi eriväristä sulkaa häälahjaksi. A4 kokosia nättejä tummia kehyksiä kun näkyy saavan esim Triosta siitä oudosta säläkaupasta ihan kolmella eurolla.

Niin ja hei kertokaa, mikä on oma suosikkinne :)!


11 kommenttia:

 1. Max kahdeksan euroa kappale!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovin, kun rohkaistuit kertomaan mielipiteesi. Muutkin sais kertoa vielä lissää niin sais yleiskuvan :)!

   Poista
  2. Pieni liila pallo on ihana ja kortti missä minä talutan koiraa.

   Poista
 2. Minä sanoisin, että vähintään kympin kappale. Hinnoittelu on kyllä vaikeeta, mutta liian halvallakaan ei kannata myydä. Jos ei liian kalliillakaan... Eli tämä kehäpäätelmä johtaa siis takaisin siihen, että hinnoittelu on vaikeaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo honnottelu on kyllä vaikeeta. asiakastöitä alkaa olemaan nyt sen verran paljon jo takana, että siinä on syntynyt aika hyvät sävelet. Osaa aika kivasti arvioida mitä mistäkin duunista haluaa. Mutta nää tämmöset on jotenki niin paljon vaikeempi hinnotella. Kun asiakkaalla on aina tarve saada se kuva kun ne tilaa sen, mutta mun pitäis tässä tapauksessa nyt luoda potentiaalisille ostajille pakottava tarve saada se printti, niin silloin hinta ei voi olla liian iso, mutta tosiaan omaa kallisarvoista työtään ei viitsis ihan polkuhinnoilla päästää maailmalle. ON VAIKEAA :D! Kiitos heikuitenkin toi kymppis vois olla aika kiva tasaraha :D

   Poista
 3. Toi sininen on ehkä lempparein! Vaikka en saakaan siitä täysin selvää. Siinä titaa olla koiranulkoiluttaja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin ollut monen suosikki ylipäätänsä mun portfoliossakin ja keikkunut täällä blogissakin moneen otteeseen..kai se sit on jollain tasolla mun omakin suosikki :D! Ja juu koira ja nutturapäähän siinä on :).

   Poista
 4. Kissa kuva on hienoin mutta oma lemppari on amppari! Mitä hintaan tulee niin hmm kyl varmaan kymppi on kiva hinta. Mitä muut laittaa hinnaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie taidan näissä myyjäisissä olla meidän porukan ainoa joka myy printtejä, eli ei ole kilpailijoita :D hihi.

   Poista
 5. Mä tykästyin ampiaiseen ja kissoihin, kaikki toki upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amppari on nyt saanut kyllä yllättävän suosion :)! Mukava kuulla!

   Poista