Sivut

24.5.2012

Viikko kesään varmuudella!

Aika juoksee ja hilluu ja hiippailee ja kipittää niin himskatin lujaa, että nyt on käynyt niinkin hullusti, että jälleen kerran kesään on enää viikko! Toki Anselmin kesä alkaa heti kun lämpömittari ylittää 15 astetta, mutta noin niin kuin virallisessti kesä alkaa kaiketi kesäkuusta, eli ensi viikon perjantaina. Ensi perjantaina tulee myös ystäväni Pipsa tänne meille kylään miekkosensa kanssa! Kiva startti kesälle tämä, odotan sitä jo kovasti, vaan sitä ennen mulla kerkiää olemaan vielä yks Helsinki reissu ja rutkasti töitä ihan duunien, mutta myös opparin parissa, huh!

Oltiin tänään käymässä Jarkon mummolla ja voi miten tuolla landella kaikki pellot oli vihreänä ja kukat kukki. Muutama pelto oli ihan täynnä voikukkia! Ihana keltainen meri keskellä maalaismaisemia. Koivutkin siellä näytti muka vihreämmiltä. Mun mielestä tuo kesän ensi vihreä on kaikista kaunein vihreä koko puiden viheriöintiaikana. Se on niin ihana kirkas ja herkkä, mutta kestää vaan hyvin vähän aikaa. Kohta se on jo tummunut ihan syvän vihreäksi, joka sekin on kyllä aivan ihana näky pitkän pimeän talven jälkeen.

Ihanasta vihreästä puheen ollen, ostin tänään itselleni vihdoin kivasti mukana kulkevan ulkoisen kovalevyn! Se on juuri tuollainen ihana vaaleavihreä ja niin pikkarainen ja kevyt, että kulkee kivasti paikasta toiseen. Siinä on yksi tera tilaa, eli sinne mahtuu kyllä kummasti backupit duunista jos toisestakin ja vaikka mitä muuta! Nyt saan tuon mun isomman kovon valjastettua sitten ihan jatkuvasti pöytäkoneeseen kiinni ja tyhjennettyä tätä koulun läppäriä tälle uudelle kovolle pitkin kesää rankalla kädellä karsien kaikke turhaa roskiin ja loput talteen.  Syksy kun koittaa, niin mun on pakko luovuttaa tämä rakas läppäri takaisin koululle. Kolme pitkää vuotta kerettiin yhdessä painamaan välillä unettomiakin öitä ja erittäin uneliaita päiviä duunien parissa. Nyyh!

Mutta juu, nyt mie meen iltapuuhiin ja  kerron sitten myöhemmin käyttökökemuksia tästä pikku kovo-kapistuksesta, joka oli muuten tarjouksessa Gigantissa nyt! Ainakin alkuunsa vaikuttaa todella näppärältä ja toimivalta.
kuva: Verbatim1 kommentti: