Sivut

16.6.2013

vaaleanpunaista juhlaa

Eilinen päivä kului mukavasti punaisissa ja pinkeissä tunnelmissa, kun olimme juhlistamassa pienemmän kummityttöni ristiäisiä. Pakko tunnustaa että näin sylikummina pikkusen jännitti, mutta koko kastetitaisuus meni tosi hyvin ja neiti päivänpaiste oli kiltisti kuin mikä ja heitti kummitädille siinä muutamat leveät hymytkin.

Tarjoomiset oli kyllä niin maukkaat ja sievät että jouduin oikeen kirmaamaan ottamaan muutamat kuvat pöydästä, ennen kuin juhlavieraat nappasivat osansa kakusta. Juhlaneidin mummo oli tehnyt aivan ihanaa `kreikkalaista voileipäkakkua´, josta en ikävä kyllä muistanut napata kuvaa, mutta onpa freesiä tehdä, jotain perus kinkku/kalakakuista poikkeavaa. Ja oli kyllä aivan mielettömän hyvää. Pistäkääpä tämä korvan taa!

Lahjapöytä kukoisti söpöjä pinkkejä ja punaisia lahjapapereita ja olen vissiin ollut todella tohkeissani, kun en muistanut kuvata itse antamaani lahjaa. Se oli kuitenkin Beloved:in kummilusikka, jonka olin itse kehystänyt. Löysin kyseisen suomalaisen firman googletellessani keväällä kummilusikoita ja se iski kyllä heti. Lahjanhan pitää olla myös antajansa näköinen. Pitää käydä kummitytön luona kuvaamassa se tässä jossain vaiheessa. Tämä lahjavinkki siis niille kaikille, ketkä etsivät jotain vähän erikoisempaa kummilahjaa. Enpä panisi pahitteeksi vaikka omatki lapset saisi tällaiset aikanaan. Kauniita kun mitkä ja kehystettynä säilyvät ikuisuuden, unohtamatta kivaa kierrätysajatusta - vanha lusikka saa uuden elämän!

Juhlien lopsuksi kummitätinä sain vielä yhden mulle aivan uuden tehtävän. Sain tehtäväkseni nimittäin käydä kaatamssa kasteveden kastepaikan rakennuksen kivijalan juureen. Sieltä löytyikin juuri sopiva kohta, missä kasvoi nätti köynnös, sinne meni kastevedet kunnialla ja nyt ne ovat siellä suojassa, ettei kukaan niiden päälle astu. Tämä oli kuulemma tärkeä vauvan äidin suvussa kulkeva perinne. Ja kaunis perinne onkin!

Juhlat kokonaisuudessaan olivat oikein mukavat ja sujuivat leppoisasti. Sääkin suosi meitä paremmin kuin hyvin. Olihan kuitenkin vissiin koko viikon ainoa aurinkoinen päivä täällä meillä päin.


♥:llä onnellinen tupla-kummitäti 

6 kommenttia:

 1. Voi, miten ihania kuvia, vaaleanpunaiset ristiäiset!

  amp

  VastaaPoista
 2. Mistä olet löytänyt noi kengät? Mulla on saman tapaiset ja alan itkemään, kun ne hajoaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alat itkemään kun kerron, että ne on Lahdesta sellaisesta kenkä outlet myymälästä näytepari :D ou nou. Mutta varmasti tän tyylisiä löytyy nyt kaupoista kun nuo nilkkaremmin tuntuu olevan päk in bisnes :)!

   Poista
  2. Ou nou! Ei muuten helppo löytää! Oon ettiny monesta paikkaa! Kerrot heti, kun näet jossain! :D

   Poista