Sivut

30.6.2013

Kaikki mun kesälomatiet vie Roomaan!

Mulla se alkoi nyt viikon loma, ah ihanata! Ja koska en osaa olla tekemättä töitä muuten, niin täytyy mun lähteä satojen kilometrien päähän työhuoneesta. Tällä kertaa lomatie vie Roomaan ja matkaseurana onkin mun bluesbrothersit Antti ja Antton ja jos ei nyt ihan godfather, niin ainakin stepfather Harri! Eli Anna ja pojat on tällä kertaa maailman valloituksessa.

Odotan lomalta innolla hienoja nähtävyyksiä, hyvää ruokaa (pizza, pasta ja gelatto here I come!!), ihanaa lämmintä keliä, italialaista temperamenttiä ja rentouttavaa lomaa uudessa ihmellisessä paikassa.

Matkustelu on kyllä niin ihana osa elämää, että siitä en ihan hevillä luopuisi. On kerrassaan ihana tunne istahtaa lentokoneen penkkiin ja miettiä, millainen on se ensi henkäys vieraan maan tunnelmaa, kun seuraavan kerran koneesta ulos astun.

Ajattelin kuitenkin ajastaa teille tänne parit pikku postaukset ensi viikolle, joten käykäähän kurkkimassa toki. Laitan myös blogin facebook sivulle jälleen reissutunnelmia pitkin matkaa, eli sieltä löytyy uusimpia kuulumisia.

Nyt saa antaa viime hetken Rooma-vinkkejä: mitä tulisi tehdä, nähdä ja kokea?


6 kommenttia:

 1. Kivaa reissuu teille :)

  amp

  VastaaPoista
 2. Ihanaa matkaa! Rooma on kyllä aivan mieletön paikka, mulla ei ole muuta neuvoa kuin että kävele, kävele ja kävele! Se koko kaupungin tunnelma on ihan mieletön, ja sieltä löytyy parituhatta vuotta vanhaa historiaa ihan yllättävistä paikoista: ei ole edes karttaan merkitty kaikkea, koska siellä vaan on niin paljon, noh, kaikkea! :)

  VastaaPoista
 3. Rooma on ihana, menin siellä kihloihinkin :) (nyk. ex)

  Kivaa matkaa!

  VastaaPoista
 4. Oi ihanaa rakastan Roomaa! Kannattaa piipahtaa Trasteveressa kävelemässä ja syömässä, siellä on ihania pikkukatuja ja jotenkin aitoa tunnelmaa. Ja ruokapaikkaa etsiessä uskaltaudu pois pääkadulta, vähemmän turisteja. :)
  PS. Tankkaa jätskivarastot täyteen! Italialainen jäätelö on oikeasti vähärasvaisempaa kuin meidän kermajäätelö, se on stydimpää vain koska ilmaa on vatkattu sekaan vähemmän. ;)

  VastaaPoista
 5. Hauskaa matkaa, perästä tullaan :) Empä olekkaan hiffannut että sua vois seurailla facebookissakin...meempä liittymään sinne :)

  VastaaPoista
 6. Hyvää matkaa ja rentouttavaa lomaa :-) unohda työjutut hetkeksi ja nauti!!

  VastaaPoista