Sivut

9.6.2013

Purkki kuin karkki

Pauligin uusi Juhla Mokka purkki on jälleen saapunut kauppojen hyllylle ja kävinkin heti omani poimimassa kyytiin.  Purkin kuvitus valittiin tänävuonna avoimen suunnittelukilpailun kautta (oma ehdotukseni löytyy täältä) ja kilpailun voitti graafikko Elina Warsta. Purkki on kyllä todella herkkä ja nyt kun sen näki oikein kädessä, niin onhan se kerrassaan hurmaava! Yksityiskohdat pulppuaa hyväntuulisuutta ja iloista yhdessäoloa kesäillan juhlissa. 

En juurikaan keräile mitään, mutta nämä purkit ja muumimukit ovat kyllä aivan ihana värinlähde omaan keittiöön. Harmittaa oikein, etten aikoinani vielä tajunnut ostaa purkkeja joissa kuvittajina olivat Klaus Haapaniemi, Sanna Annukka ja Pietari Posti. Jos joltain löytyy turhana näitä kaapin pohjalta, niin olisin kiinnostunut neuvottelemaan hinnasta.

Warsta Pauligin sivuilla:

”Halusin siirtää kesän kiireettömän tunnelman kuvitukseeni. Rasia säilyttää kahvin tuoksun ja muistojen lämmön.”3 kommenttia:

  1. Onpa kaunis purkki ja kävin kurkkaamassa tuon sinun ehdotuksesi ja se on varsin vallloittava, energinen ja iloinen!!

    VastaaPoista
  2. Multa löytyy Pitari Postin purkki ja äiskältä ne kaikki :) Enkä myy!

    VastaaPoista
  3. Oi tää pitääkin käydä kotiuttamassa koko kavalkadin jatkoksi. En itsekään ole mikään keräilyhirmu muuten mutta nämä ovat olleet kyllä sellainen ehdoton pakko saada koko sarja!

    VastaaPoista