Sivut

19.6.2013

Flikat pisti grillin kuumaks

Oltiin eilen sovittu parin kaverin kanssa, että kokoonnutaan pitkästä aikaa kolmestaan viettämään tyttölöisten laatuaikaa yhdessä. Nyt kun yksi meistä ei asu enää Lahdessa, niin tämä ei suinkaan ole mikään selviö, saatika helppo homma löytää päivää joka kävisi kaikille.

Eilen kuitenkin oli planeetat kohdallaan ja kaikki kolme flikkaa saman katon alla. Grilli pistettiin kuumaksi ja pötyä pöytään. Tarjolla oli maissia, kesäkurpitsaa, haloumia, mozzarellasalaatti, patonkia ja höpsöä höpöttelyä. Jälkkäriksi kotitekoista mustikkajäätelöä. Se oli niiiin suussa sulavan hyvää, etten malttanut jäädä kuvailemaan.

Tällaisia ihan tavallisia erikoisia iltoja pitäisi ihmisellä olla elämässä enemmän. Saa höpöttää ja naureskella telkkarin huvittaville hääpareille ja olla ihan aivot narikassa vaan. Ainoa "oikea" mielipidekeskustelu, jossa ehkä tuli ihan analysoitua jotain, oli kenties se kun haasteltiin `Chanén` kanssa puolesta ja vastaan onko suomiräppäri Brädin uusi Lahti teemainen biisi hyvä kipale vai laskelmoitua "pakko tästä on tulla hitti Lahes ilman d:tä" kamaa.

Itse edustin äärimmäisen kärkkäästi jälkimmäistä  mielipidettä, (pahoittelut Nanee tästä suht ärhäkästä reaktiosta, hihi, kyllä sä tiedät mut). Hauska oli kyllä huomata miten erilaisesti mekin suht saman henkiset inehmot ajattellan biisistä itsestään ja sen tarkoitusperistä. Mä en tiiä vaikuttaako mun duuni markkinoinnin parissa siihen et mua vaan suunnattomasti ärsyttää, jos musiikista paistaa läpi sellai liian suuri yritys miellyttää (kaupallisesti siitä hyötyen) jotain tiettyä ryhmää. Musta se on kuulijan aliarviointia, mutta toisaalta, onko se väärin jos se toimii? Pitäis varmaan tehdä tosta biisistä ihan oma postauksensa kun on aiheena kyllä tosi kutkuttavaa mielipidekeskustelukamaa.

Ja ei älkää pelätkö että suomiräp olisi ollut meidän keskustelun paras hedelmä. Kyllä me puhuttiin ihan oikeesti tyttöjen juttuja ja elämää lähemmin koskettavia asioita myös, kuten kunnon tyttöjen illassa kuuluu. Ne on sitä tällaisten iltojen parasta antia <3.

Jotta tästä postauksesta tulisi varmana kaikille oikeen mojova grillihimo juhannusta varten niin pistetään parit herkkukuvat tähän perään. Mitä teillä grillataan/syödään juhannuksena?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti