Sivut

24.6.2013

Suunnitelma ö & arvontaonnea

Juhannus vilahti! Meillä meni aaton suunnitelma ns keturalleen, kun juhlapaikkamme isäntäväki tuli kipeäksi ja suunnitelma B saatiin hyvin nopeasti uuteen uskoon (ja siitä kaikki seuraavatkin suunnitelmat) kun Jakkerilla torstai-iltana nousi 39,6 asteen kuume. Eipä tarvinut kauheasti miettiä mökille karkaamista tai muuta ulkoiluaktiviteettia. Lopulta päädyttiin sitten siihen vihoviimeiseen suunnitelma ö:hön: maataan sohvalla, syödään hyvin ja katsotaan leffoja koko juhannus -tyyliseen ratkaisuun.

Hyvä ratkaisu olikin, en tiedä onko se toi flunssa mikä mullekin koittaa pyrkiä kylään vai todella kiireinen kevät,  mutta nukuin viikonlopun aikana ainakin yhtä paljon, ellen enemmänkin kuin Jarkko.  Että ei pöllömpää tollainen totaalinen lepo, kerkiäähän sitä juhannusta juhlia joka kesä. Ja kävin mä sentään äiteen luona kattomassa Lahden sataman kokkoa, kun se ihan kivasti siihen heidän rantaan näkyi. Kuvat tosin on vielä kameran syövereissä. 

Tässä sen sijaan tuleekin parit kuvat mun arvontavoitostani! Osallistuin hetki sitten Hopealusikka puussa -blogin arvontaan ja sieltä voittaa päräytin tällaisen kerrassaan herkullisen setin. Ei auta muu kun alkaa suunnittelemaan cupcake kahvitteluja näiden siivittämänä ♥. Kiitos paljon palkinosta!


2 kommenttia:

  1. Onnea voitosta :) Ja ihania tavaroitapa sieltä tulikin!

    amp

    VastaaPoista
  2. Voi harmi tollanen kesäflunssa :( Toisaalta ihan tosi, tulee se juhannus ensi vuonnakin ja välillä on hyvä levätä. Monesti sitä huomaakin kipeänä olon jälkeen että ehkä sitä sairastuikin juuri sen takia että kroppa kaipasi totaalista paussia kaikesta.

    Onnea voitosta :)

    VastaaPoista