Sivut

28.2.2013

Tulos(tus)

Nyt eletään kuulkaas ihmiset hyvät niin jänniä aikoja että! Kävin tänään koululla printtaamassa mun opparia ulos sehän tarkoittaa sitä, että sisältö on nyt opinnäytetyön osalta sinetöity. Totta maar aion vielä kehitellä kirjaa eteenpäin omalla ajalla, mutta se olis nyt tää koulu aika seminaaria vaille paketissa.  Tai no huomista kirjojen viimeistelyä myös. Eli tänään printtasin ja tein liimasidonnan kirjoille, huomenna menen liimaamaan kannet.

Meillä on koulussa graafisen osastolla ihan mahtava labramestari, jonka apua ja sydämmellistä asennetta meitä opiskelijoita kohtaan tulee niin iso ikävä, että. Tänään ois kyllä mulla ollu monessa kohtaa aika sormi suussa, ellei herra K olis vähän palautellu mieleen, niitä Multipurpose tray ja Secured print hommia, hehe. Kivasti hän kyllä tänään sanoi, että saa sinne mennä jatkossakin apua kysymään, jos on probleemaa. Tollassia ihmisiä lisää kiitos!

Kyllä mulla vaan on haikea olo kun koulu loppuu. Toisaalta helpottunut, mutta toisaalta haikea. Tänäänkin kun siellä olin, niin juttelin ihan kerrassaan ihanien ihmisten kanssa printterin ääressä jonotellen, ihmisten ketä en ollu aiemmin ees tavannut. Kyllä se vaan niin on että visuaalisen alan oppilaitoksissa porukka on niin avointa ja rentoa. Tuun just kaipaamaan tota pöhinää niin paljon. Hyvää henkeä ja ihanan inspiroivia ihmisiä ympärillä. Pitää varmaan kysyy saanko perustaa osastolle johki nurkkaa oman työhuoneen. Siinähän oiski koululle hyvä lisäbisnes! Valmistuvien graafikoiden oma siipi työhuoneille sopuvuokralla. Harmi vaan, et tosi moni lähtee opiskelujen jälkeen pois Lahdesta, kun eivät alun perin olleet täältä. Mä olin esim meidän luokan ainoa "kiintiö lahtelainen" hehe.
Mutta juu. Tää tyttö lähtee suihkuun ja sitten järjestelee vähän huonettaa. Silmistä on taas katkennu yks sata verisuonta ni tää näytön tuijotus ei oo paras idea. Palataan astialle!


Siinä sitä nyt olis printtiä odottamassa liimaa.

Seuraavan viikon aion olla näin! Yeah right, ihan kun osaisin. Kyllä se on koti mikä nyt laitetaan seuraavaks kuntoon :).

7 kommenttia:

 1. Siis tuo näyttää niiiiin hienolta tuo sun oppari!
  Ja mitä tulee Muotsikan labramestariin, niin sanat eivät riitä sitä miestä ylistämään! Aivan uskomattoman hieno ihminen, jota ilman olisin varmasti vetänyt ranteet auki tulostimen äärellä... Ja tuskin olisin ollut ainoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ja kommaan täysin tuota Herra K. hommaa. Korvaamaton.

   Poista
 2. Mitkä suloiset kissantassut <3

  Onnea opparin valmistumisesta!

  VastaaPoista
 3. Pikaseltaan, kun katsoin kuvat läpi, niin säikähdin vikan kuvan kohdalla; luulin hiukan erikoislaatuisiksi ihmisvarpaiksi. :D

  VastaaPoista
 4. Onnittelut opparin valmistumisesta! Ja mitkä värit siinä! Upealta näyttää :)

  VastaaPoista
 5. Voi vau tuota sinun oppariasi! Niin keväinen ihana fiilis välittyy noista parista kuvasta! :)

  VastaaPoista