Sivut

22.2.2013

Etiäpäin, sano Anna lumessa!

Se ois perjantai vaan tänä perjantaina ei hölläilläkään, kuten tuossa eräässä tv-mainoksessa onnellinen ydinperhe loilottaa. Ehei täällä on tänään(kin) muuteltu, käyty vanhalla asunnolal vähän siivoilemassa ja kantamassa viimesiä kamoja pois ja tätä iloahan jatkuu koko viikonloppu.

Samalla jatkuu myös työt ja opparin viimeistely. Koskahan sitä ihmispolo sais levätä? Viikon päästä kun olen palauttanut opparin, toivon mukaan tehnyt suurimman osan duuneista ja saanyt näitä laatikoita järjestykseen mä aion niiiin nukkua. Ens viikonloppu on pyhitetty nukkumiselle (että Janet kun tuut kylään ni mä tod näk nukun hahaha, ei vaan, saatan valvoa pari tuntia ja keitellä kaffet, mut sit nukun, hehe).

Mutta arvatkaas mikä on ihanaa? No tietysti se että maaliskuu koittaa ja maaliskuuhan on jo ihan kevättä eikö? Maaliskuun lopussa virtailee kaduilla jo iloisesti ekat kevätpurot ja räystäistä tipittää vettä. Maaliskuussa ollaan myös virallisesti ohitetty kevätdepiksen vaara-aika, ja ollaan menossa ilolla kesää kohti.

Kevään paras juttu mun synttäreitten lisäks on tietysti pääsiäinen. Rakastan pääsiäismunia, jopa niitä turhaakin turhempia leluja mitä niistä tulee. Mun pari kaveria käytti viime vuonna useita kymmeniä euroja, että sai kerättyä kaikki Barbababat Kindereistä. Voi elämä sanon minä. Tarjouduin syömään ne suklaat niiden puolesta koska sitä oli PALJON, mutta ei herunu.

Eniten pääsisäisessä rakastan kuitenkin sitä iloisuutta ja värejä. Joka puolellella on pääsiäiskukkia ja pääsiäisruohoa, tipukoristeita ja muuta hömppää. Tänä vuonna voisin askarrella vaikka tonne meidän parvekkeelle muutamat virpomisoksat, nyt kun on ihana lasitetu parveke (kerroinko jo että sellai on?) niin ne pysyy kissoilta turvassa, mutta näkyy sieltä ihanasti olkkariin. Tai vielä parempaahan olis jos joku ihana pieni kaverin poika tai kummityttö sisaruksineen, tulis meille virpomaan (vink vink, tervetuloa!).

Ohran siemenet on jo ostettu ja ne aion kasvatella pikimmiten. Se kun on ihan kissoille syötäväksikin tarkoitettua, niin ei oo niin vaarallista, jos meidän katit menee vähän "trimmaamaan" mamin kasvatuksia. Mutta nyt on ihan pakko mennä kyllä lepuuttamaan, että jaksaa huomenna painaa taas eteenpäin. Ihmeen paljon tuli tätä juttua taas. Hyvää viikonloppua!

Tässä parit kurkistukset taas meidän kodin yksityiskohtiin, niin jaksatte sitten odottaa sitä isompaa kuvapostausta, koko huushollista, heh.
Lamput on asenneltu jo kattoon ja moni onkin kovin pyöreä <3


1. mun työhuoneen villin värinen räsymatto 2. kaitaliina 3. paneeliverho

1 kommentti:

  1. Höh, aina vaan tämmöisiä härnääviä pikkukuvia. ;)
    Tsemppiä opparin kanssa! Kyllä se punnerrus lopulta palkitaan!

    VastaaPoista