Sivut

5.2.2013

Oodi työvälineille

Kuvittajan ammatissa tarvitsee jos jonkin näköistä tarpeellista tavaraa. Olenkin täällä joskus esitellyt tietokonetta ja piirtopöytääni, vaan harvemmin tulee esiteltyä näitä pieniä perus välineitä. No otin tuossa opparin kirjallista varten vähän kuvia työvälineistä ja koska niistä tuli niin somia, niin ajattelin heittää kuvia teillekin tänne näkyviin. Tässä ei siis suinkaan ole kaikki, mutta parhaimmistoa.

Kuvissa löytyy siis lyijäreitä, kaksi erilaista kynää mun wacomilleni (piirtopöytä), terotin (samanlainen ku ala-asteella), lisää lyijäreitä, kumi ja akvarellitekstuureita.

Opparin kirjallisen taittaminen on mulla tässä nyt aika ajankohtainen asia. Luulen, että te kaikki kyllä saatte sen nähdä kunhan valmiiksi tulee. Olen itse siihen kyllä tähän mennessä jo todella tyytyväinen. Tekstipuoli on hyvin pitkälti hanskassa, nyt vaan kaikki osat paikoilleen nätiksi kirjaseksi ja printtaamaan. Valmistuminen alkaa olemaan niin lähellä että ihan hirvittää. Ihanaa!2 kommenttia:

  1. Löysin ihan äsken vasta blogisi ja olen heti ihan koukussa, ihana blogi!! :) Tsemppiä oppariin, ittellä kanssa työn alla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei aivan ihana kommentti :)! Kiitos kovasti ja zemppiä myös sulle opparihommiin!

      Poista