Sivut

10.2.2013

Kiireisen naisen laskiainen

Täällä ollaan niin tohinoissa ton muuttamisen kanssa, että en todellakaan ole kerinnyt ajatellakaan mitään leipomista tähän väliin. Siispä laskiaispullatkin tähän perheeseen syntyivät kuin itsestään kaupan Pullava -viipaleista (kyllä, nyt ainakin puolella lukijoista käy samalla tavalla kun mulla ja lopun illan päässä soi "Pullava, pullava, pulla-pullava, pulla-pullava!" haha), kermapursotinpurkista ja hillosta. Nam! Oli kyllä turkasen hyvää, vaikken itse niitä leiponutkaan. Mietin että nämähän olis ihan täydellisiä jäliruokaherkkuja joskus kun kutsuu kavereita syömään. Tuohon vaan ripaus nompparelleja tai muita koristamaan vielä. Ehkä jopa kiireisen naisen synttärikakun korvike? Hehe.

Tällaset jälkiruokahömpötykset saa muuton takia jäädä vähemmälle huomiolle, mutta varsinainen ruokahan on täysin toinen juttu! Loihdittiin nimittäin jälleen kerran Jakkerin kanssa tuota aivan turkasen ihanaa avocadopastaa. Ja itseasiassa nyt kun oikeen mietin, niin sehän on todella muuttoystävällistä ruokaa! Syntyy käden käänteessä, eikä tiskiäkään synny juuri lainkaan, kun mitään ei tarviste paistaa.

Mutta nyt ei ole aikaa pidempiin jorinoihin, pitää alkaa tekemään vähän töitäkin, ettei ne olisi ihan retuperällä tän muuton takia. Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille teille ihanille ihmishupsukoille.

Huomiselle muuton osalta luvassa mm. mattojen pesulaan kiikutusta, muuttoilmoitusta, pakkausta, pakkausta, pakkausta, avaimien saanti uuteen kämppään (?)... Touhukas päivä tiedossa!
2 kommenttia:

  1. ARGH!!! Vihaan tuota Pullava-jollotusta!
    Ja arvaapa soiko se nyt mun päässäni... :)

    Oho, huomaa että olen ollut lomalla, sillä luin vasta nyt asunnon ostosta. Upeeta ja mahtavaa ja onnea! Kuvareportaasia aiheesta odotellen... :)

    VastaaPoista
  2. Ai että mikä pulla :D Nam !

    VastaaPoista